Παύλος Χρηστίδης από τα Τρίκαλα: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ και ένας εκ των διεκδικητών της ηγεσίας στις εσωκομματικές εκλογές του περασμένου Δεκεμβρίου Παύλος Χρηστίδης, στο πλαίσιο περιοδείας στελεχών του κινήματος στη Θεσσαλία, με αποκορύφωνα την αυριανή επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στη Λάρισα.

Κατά την συνέντευξη τύπου που έδωσε ο κ. Χρηστίδης στα τοπικά ΜΜΕ από την αίθουσα του ξενοδοχείου «Αχίλλειον», τόνισε πως η άσχημη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει στη χώρα και την καθημερινότητα των πολιτών οι αδέξιοι κυβερνητικοί χειρισμοί, έχουν φτάσει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι με την πλάτη στον τοίχο, γι’ αυτό και δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την προσφυγή στις κάλπες και την λαϊκή ετυμηγορία, η οποία θα είναι αμείλικτη για την κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών και αυτό να το θυμηθείτε όλοι. Το εισπράττουμε καθημερινά, μέσα από τις επαφές μας με τους πολίτες σε όλη την επικράτεια.

Ο Κ. Χρηστίδης έκανε εκτενή αναφορά και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, διαπιστώνοντας το για πολλοστή φορά από την επίσκεψη του σε γεωργικές μονάδες των Τρικάλων, όπου το υψηλό κόστος παραγωγής από την μια και η έλλειψη εργατικών χεριών από την άλλη, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες ανάπτυξης της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Τον κ. Χρηστίδη συνόδευαν κατά την επίσκεψη του στα Τρίκαλα, μέλη της ΝΕ Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής το νέο Γραμματέα Γιάννη Τριγώνη και αρκετά ακόμη τοπικά στελέχη του κόμματος.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Παύλου Χρηστίδη στο βίντεο του trikalaIN.gr που ακολουθεί: