Υλικά:
45g βούτυρο ή μαργαρίνη
40 marshmallow
180g δημητριακά ρυζιού
250g λευκής σοκολάτας
πολύχρωμη τρούφα
Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα λιώστε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τα marshmallow και ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν εντελώς. Αποσύρετε από τη φωτιά. Προσθέστε τα δημητριακά. Ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά όλα τα υλικά. Ψεκάστε ένα μεγάλο κουτάλι με μαγειρικό λάδι και μοιράστε το ζεστό μείγμα δημητριακών σε μερίδες. Βουτυρώστε τα χέρια σας και σχηματίστε με κάθε μερίδα ένα αυγό. (Ή ψεκάστε το εσωτερικό των πλαστικών Πασχαλινών αυγών που ανοίγουν με μαγειρικό λάδι. Απλώστε το μείγμα δημητριακών μέσα στα αυγά. Αφαιρέστε το μείγμα δημητριακών από τα πλαστικά αυγά.) Αφήστε το να κρυώσει. Ζεστάνετε τη σοκολάτα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει, ανακατεύοντας συνεχώς. Βουτήξτε το κάτω μέρος των αυγών από δημητριακά στη λευκή σοκολάτα. Διακοσμήστε με χρωματιστή τρούφα. Τοποθετήστε τα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα.