Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο των Τρικάλων της Αριστερής Παρέμβασης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των Τρικάλων της Αριστερής παρέμβασης-Ανταρσία για την Ανατροπή για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στο τελικό κείμενο- προκήρυξη αναφέρεται πως:

Η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την ανατροπή» με10 χρόνιααγωνιστικής παρουσίας, εντός και εκτός του ΠεριφερειακούΣυμβουλίου συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής, για την χάραξη ενός άλλου δρόμου πέρα από τα ασφυκτικά δεσμά της ΕΕ και του απάνθρωπου καπιταλιστικού συστήματος.

Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στην Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία, δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής, που κοιτούν από μακριά τα προβλήματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Δε μας προτιμούν τα κανάλια των μεγαλοεπιχειρηματιών. Δε μας χαρτζιλικώνει το τοπικό κεφάλαιο για να του κάνουμε δουλειές στην Περιφέρεια. Είμαστε κομμάτι του λαού, εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες και αγρότες, όπως η πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Είμαστε και παλεύουμε για μία Θεσσαλία που οι κάτοικοι της θα ζουν και θα εργάζονται με αξιοπρέπεια, ενάντια στα σχέδια του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου, με όσους και όσες αγωνίζονται ενάντια στην καύση σκουπιδιών από την Lafagre στον Βόλο και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ, τους αγώνες ενάντια στα καταδυτικά πάρκα και την ιδιωτικοποίηση θάλασσας κι αιγιαλού. Με αυτούς που αγωνίζονται για ελεύθερους χώρους, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των πάρκων, των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων. Με τους αγώνες των κατοίκων στα Άγραφα, στον Αχελώο, στο Ελάφι, στην Πιαλεία, στα Μετέωρα.Είμαστε με τους αγώνες του κόσμου της εργασίας, της αγροτιάς των αυτοαπασχολούμενων και της νεολαίας για στέγη, ενίσχυση και προστασία των λαϊκών αναγκών, για ενέργεια, νερό, μεταφορές, θέρμανση, επικοινωνίες, δωρεάν για όλον τον λαό ως κοινωνικά δικαιώματα.

Είμαστε με το μαχόμενο κίνημα, απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της Θεσσαλίας σε μόνιμη ΝΑΤΟΐκή και αμερικανική βάση με μοχλούς τα στρατόπεδα σε Τύρναβο και Στεφανοβίκειο. Με όσους παλεύουν για το τσάκισμα της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής

Αγωνιζόμαστε ενάντια στον Κλεισθένη και το Οικονομικό Παρατηρητήριο,στην επιτήρηση των περιφερειών και των δήμων που επιβλήθηκε από την τρόικα, την κατάρτιση των προϋπολογισμών τους με βάση τις επιταγές των μνημονίων και την αντιδημοκρατική-συγκεντρωτική λειτουργία και διοίκηση των οργάνων Περιφέρειας και Δήμων.

Παλεύουμε κατά της ανταποδοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών και της υποβάθμισης – κατάργησης τους, των έμμεσων και άμεσων ιδιωτικοποιήσεων των λειτουργιών των δήμων και τον ρόλο των ΟΤΑ ως επιχειρήσεις, της παραχώρησης των υπηρεσιών στο

Το ψηφοδέλτιο της Αριστερής Παρέμβασης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας απαρτίζουν οι: