Παρουσίαση του βιβλίου της Έρης Μαυρογιάννη «όπου η ζωή στο μαύρο» στη Καλαμπάκα

Οι εκδόσεις Όστρια και η Τρικαλινή συγγραφέας και δημοσιογράφος Έρη Μαυρογιάννη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της, «Όπου η ζωή στο… μαύρο».
Ένα μυθιστόρημα σκληρό, βιωματικό, που πατάει πάνω στη ζωή της ίδιας της συγγραφέως, το οποίο είναι η συνέχεια του προηγούμενου βιβλίου της με τίτλο… « Όπου η ζωή στο κόκκινο».

Δυο βιβλία που αφυπνίζουν τα συναισθήματα του καθενός και συγκινούν. Με αλήθειες, περιγραφές και εικόνες που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει.
Η Έρη Μαυρογιάννη, μέλος του συλλόγου Βορείου Ελλάδος Παιδικές Καρδιές, δρα υπέρ των παιδιών με συγγενείς Καρδιοπάθειες με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις πάνω στα δύο αυτά βιβλία της.
Τον Οκτώβριο του 2018 η τριλογία θα κλείσει με το «όπου η ζωή στο λευκό» και τα έσοδα όλα θα διατεθούν στον Σύλλογο Βορείου Ελλάδος Παιδικές Καρδιές , με την θεατρική παράσταση που θα ανέβει βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της.
Με χαρά σας περιμένουμε το Σάββατο 2 Ιουνίου στην όμορφη Καλαμπάκα, δίπλα από τους βράχους των Μετεώρων, στο restaurant «Μετεώρων πανόραμα».

Για τα δύο βιβλία της κυρίας Μαυρογιάννη θα μιλήσουν
Η συγγραφέας , κυρία Ειρήνη Μακρή Αδάμου.
Η εκπαιδευτικός θεολόγος, κυρία Σοφία Καραπέτσα. Αποσπάσματα του «Όπου η ζωή στο μαύρο» θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.