Παρουσίαση στα Τρίκαλα του βιβλίου του Θανάση Δρίτσα «Το διακόνημα και το χειροτέχνημα»

Ο εξαίρετος επιστήμονας Θανάσης Δρίτσας ( Αναπληρωτής Διευθυντής – καρδιολόγος στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο), παρουσιάζει ένα ακόμη βιβλίο του το Σάββατο 21 Απριλίου στα Τρίκαλα, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη. Ο τίτλος του νέου βιβλίου του, είναι “το διακόνημα και το χειροτέχνημα”.

Όπου έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου, οι κριτικές των ειδικών και του κοινού, υπήρξαν ενθουσιώδεις. Εξ άλλου και μόνο το γεγονός ότι πραγματεύεται θέματα υγείας, σε συνδυασμό με τις επιδράσεις που ασκούν πάνω στον άνθρωπο εξωτερικοί παράγοντες και πόσο αυτοί επηρεάζουν, θετικά ή αρνητικά, την ψυχική και σωματική υγεία, είναι σημαντικό κίνητρο για να είμαστε όλες και όλοι εκεί….

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Γιώργος Πέτρου και ο πρώην Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Θεόδωρος Γκαλέας. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει ο πρώην Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης.