Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα

CAM01982

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Τρικάλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.

Τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης αποδείχτηκαν πολύ μικρά για να χωρέσουν τους εκατοντάδες Εθνικιστές που ήρθαν για να ακούσουν τον Ευρωβουλευτή του Κινήματος Λάμπρο Φουντούλη, αλλά και να δουν την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τον νομό Τρικάλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των υποψηφίων, ενώ στην συνέχεια ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης παρουσίασε τις πολιτικές θέσεις και τι πρόγραμμα του Κινήματος,ένα πρόγραμμα που δίνει τις λύσεις στα αδιέξοδα που δημιούργησαν οι Κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου, που παρέδωσαν την χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους,και που οδήγησαν στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας,, και στην απόγνωση εκατομμύρια Ελλήνων. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά την φίμωση, παρά τις απαγορεύσεις, παρά τις παράνομες φυλακίσεις της ηγεσίας της και των βουλευτών της, παρά τις δολοφονίες,δίνει τον καλό και τίμιο αγώνα για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας της πατρίδας και του Ελληνικού λαού. Στις 25 Ιανουαρίου ο Ελληνικός λαός δίνει την απάντηση του: Πιστεύει και ψηφίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, με την ευχή το νέο έτος να φέρει την νίκη για το Κίνημά μας στις προσεχείς εκλογές και την λευτεριά για την πατρίδα μας και τους διωκόμενους συντρόφους μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους εκατοντάδες Εθνικιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.

Βίντεο από την ομιλία του Ευρωβουλευτή, Λάμπρου Φουντούλη: https://www.youtube.com/watch?v=tCZ8bTVrptI

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Τρικάλων

.