Παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα το νέο βιβλίο του Γιώργου Καραμπελιά

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής το νέο βιβλίο «Πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς, Η Υπέρβαση», του διανοητή και συγγραφέα Γιώργου Καραμπελιά, παρουσία αρκετών Τρικαλινών.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης που διοργανώθηκε από το Κίνημα Άρδην, μίλησαν για το νέο βιβλίο του Γιώργου Καραμπελιά, οι Δημήτρης Γιαννάτος, κοινωνιολόγος, Άγγελος Ζορμπάς, Δ/ντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς  και ο ίδιος ο συγγραφέας. Λίγο νωρίτερα είχαν απευθύνει χαιρετισμό από το βήμα, οι Δημήτρης Παπαστεργίου Δήμαρχος Τρικκαίων, Γιώργος Τσίγκας  Περιφερειακός Σύμβουλος, και Χρήστος Σταμόπουλος, εκπρόσωπος του «Μετώπου Λαού» στα Τρίκαλα, ενώ ο δημοσιογράφος Σωτήρης Κύρμπας που ήταν ο συντονιστής της παρουσίασης, παρουσίασε στο κοινό κομμάτια της πολυσχιδούς προσωπικότητας του Γιώργου Καραμπελιά, έτσι όπως την έζησε ο ίδιος, εδώ και πολλά χρόνια.

Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση με το κοινό και όλους τους συμμετέχοντες στην παρουσίαση του βιβλίου «Πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς, Η Υπέρβαση».