Παρουσιάστηκαν οι στόχοι του Συλλόγου «Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων»

999007765

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» .
Πάρα πολύς κόσμος έδωσε το παρόν σε μια σημαντική πρωτοβουλία, που στόχο έχει τη βοήθεια προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νίκος Ευθυμιάδης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στους στόχους και τους σκοπούς του Συλλόγου.
Ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε στην ανάγκη της σύστασης ενός δυναμικού και ζωντανού συλλόγου, ο οποίος ξεκινάει την προσφορά του προς την Κοινωνία του Νομού Τρικάλων.

«Σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας, τόνισε ο Νίκος Ευθυμιάδης η Αλληλεγγύη και η Στήριξη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πάνω από τριανταπέντε (35) συμπολίτες πήραν την πρωτοβουλία μιας ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας με επίκεντρο το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της κοινωνικής και ανθρωπιστικής αποστολής και προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Επίσης η συμπαράσταση με κάθε νόμιμο τρόπο και μέσο στο Θεραπευτήριο για την εκπλήρωση των σκοπών του».

9987688

Στο Σύλλογο συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν τη διάθεση προσφοράς και υποστήριξης στο σημαντικό Προνοιακό έργο, που επιτελεί το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρώην Δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας, ο καθηγητής της Ιατρικής κ. Μπονώτης Σπύρος, ο γιατρός και επιχειρηματίας στη Γερμανία Κώστας Μπούλμπος,ο κ.Πάτρας Παναγιώτης, η καθηγήτρια του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Όλγα Γκορτζή και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα ελαφράς μουσικής (ελληνικής και ξένης) στον πανέμορφο χώρο της πισίνας του Αετών Μέλαθρον.

.