Παραιτήθηκε από μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. ο Χρήστος Μακρυγιάννης

makrigianis_copy

 

 

 

Τους λόγους της παραίτησης από το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ  γνωστοποιεί με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ.Καρατζαφέρη Γεώργιο ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στα Τρίκαλα κ. Μακρυγιάννης Χρήστος αναφέροντας τα εξής :

Αξιότιμε Πρόεδρε

Παρακαλώ όπως αποδεχθείτε την παραίτηση μου από τις Λίστες των υποψηφίων του ΛΑ.Ο.Σ στις επικείμενες εκλογές και επίσης παρακαλώ πολύ να δεχθείτε και την παραίτηση μου από μέλος του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ !

Λόγοι προσωπικοί αλλά και καθαρά αξιοπρέπειας και συνειδησιακοί μου επιβάλουν να μην δώσω τον εκλογικό αγώνα με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στην Ελληνική κοινωνία εναντίον των λαθρομεταναστών αλλά και την προσβολή που έγινε στο πρόσωπο μου και των συναδέλφων μου Αξιωματικών αποκαλώντας μας μέσα από τον χώρο του ΛΑ.Ο.Σ τραμπούκους !

Στον χώρο του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ με αγώνες μέσα από τα ΜΜΕ και αρθρογραφώντας σε τοπικό και πανελλήνιο τύπο βοήθησα πιστεύωπροσπαθώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδος να γίνει η φωνή του Πατριωτικού χώρου γνωστή.

Επειδή η προσπάθειά μου δεν αναγνωρίστηκε αλλά αντίθετα συκοφαντήθηκα ,όταν πρώτος από όλους και μέσα από τα ΜΜΕ αντέδρασα στην συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ στην Κυβέρνηση Παπαδήμου προβλέποντας τα γεγονότα !

Συνεχίζω την προσπάθεια μου εναντίον όλων αυτών που επιβουλεύονται την ασφάλεια και την τιμή της Πατρίδος !

Με εκτίμηση

Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ