Παρέμβαση Κώστα Πατέρα για τους εργαζόμενους στο «Bοήθεια στο σπίτι»

 boihia

 

Επιστολή έστειλε στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης   κ. Αναστάσιο Γιαννίτση και τον Υπουργό Οικονομικών  κ. Ευάγγελο Βενιζέλο ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ στα Τρίκαλα κ. Κώστας Πατέρας για τους εργαζόμενους στο δήμοΤρικκαίων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Κύριοι Υπουργοί,

Όλοι είμαστε αψευδείς μάρτυρες της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα ο απλός πολίτης αυτής της χώρας εξαιτίας της κάκιστης οικονομικής πολιτικής, όσων μας κυβέρνησαν μέχρι τώρα και εξαιτίας του πελατειακού κράτους, που έστησε το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα.

Οι άνθρωποι που προσέφεραν τεράστια υπηρεσία στον τομέα «Βοήθεια στο Σπίτι», προσελήφθησαν μέσω ΑΣΕΠ και εργάζονται πάνω από δέκα χρόνια. Καθημερινά επισκέπτονται απομακρυσμένες περιοχές και δίνουν χαρά, ελπίδα και βοήθεια σε απόμαχους της ζωής.

Η στήριξη του θεσμού αυτού είναι τόσο αναγκαία και επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε. Μόνο στο Δήμο Τρικκαίων υπηρετούν σαρανταπέντε υπάλληλοι της προσφοράς και της αγάπης. Η κοινωνία απαιτεί να κάνετε οτιδήποτε μπορείτε για να μείνει ζωντανός ο θεσμός αυτός.

Με Εκτίμηση

Δρ. Κώστας Πατέρας

Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Νομού Τρικάλων