Παρεμβάσεις με ουσία από την Παπακώστα και η δυναμική επιστροφή της Βασιλένας

Μόνο θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν στην κοινή γνώμη της τοπικής κοινωνίας, οι παρεμβάσεις της κυβερνητικής Βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα, για μια σειρά σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζουν διάφοροι επαγγελματικοί κλάδοι στην περιοχή μας.

Καίρια και ουσιαστική η Κατερίνα Παπακώστα, διατηρώντας ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, κατάφερε μέχρι στιγμής με τις κατάλληλες παρεμβάσεις της σε Υπουργεία και φορείς, να εξασφαλίσει σημαντική βοήθεια σε επαγγελματικούς κλάδους όπως είναι οι οδηγοί ταξί, οι πολύτεκνοι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, οι κυνηγοί, οι ιδιοκτήτες λεωφορείων και τουριστικών γραφείων κλπ. αλλά και σε μια σειρά άλλων παρεμβάσεων σε θέματα υγείας όπως η στήριξη των Κέντρων Υγείας με την εξασφάλιση του απαραίτητου εξοπλισμού και ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας, του προγράμματος εξ-οικονομώ και πολλά ακόμη.

Μέσα στο διάστημα που είναι βουλευτής η Κατερίνα Παπακώστα, έχει δώσει αρκετά θετικά δείγματα γραφής γύρω από πολλά θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και αυτό είναι σίγουρα μια καλή προοπτική και παρακαταθήκη για το πολιτικό της μέλλον!

Επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντα της μετά από δύο εβδομάδες παραμονής κατ΄οίκον, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασιλένα Μητσιάδη, έχοντας νοσήσει από κορονοϊό με ελαφρά ευτυχώς συμπτώματα.

Αποτελεί τιμή για την ίδια, πως από την πρώτη στιγμή δεν κρύφτηκε, αλλά βγήκε δημόσια και είπε την απόλυτη αλήθεια, πως βίωσε όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση, θέλοντας έτσι να προστατεύσει και τον εαυτό της αλλά και τους άλλους. Αυτό φανερώνει πως η Βασιλένα έχει…κότσια για να το πούμε λαϊκά, πράγμα που ίσως πολλοί «συνάδελφοι» της να μην διαθέτουν.

Η Βασιλένα από την πρώτη στιγμή της επιστροφής της, βρέθηκε κοντά στα έργα που είχε αφήσει, κοντά στους συνεργάτες της και κοντά στους ανθρώπους που την αγαπούν, πάντα με προσοχή, πάντα τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

Σιδερένια Βασιλένα!