Παρέλαβε ο Δήμος Μετεώρων το όχημα προσφορά της TOYOTA Ελλάς και της ΚΕΔΕ

Παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Μετεώρων το όχημα προσφορά της TOYOTA Ελλάς και της ΚΕΔΕ για το διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας

Η TOYOTAΕλλάς μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος εκδήλωσε την πρόθεση της να προσφέρει στους Δήμους δωρεάν αυτοκίνητα για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Σήμερα ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Μετεώρων κ. Αντώνιος Τούλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλειος Κυριακούλης, μετέβησαν στη Λάρισα για να παραλάβουν από την αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑΑδάμου το όχημα που παραχωρήθηκε στονΔήμο για χρήση στη νέα υπηρεσία που έχει δημιουργηθείγια την εξυπηρέτηση των Δημοτών που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να μετακινηθούν εκτός οικίας για τις βασικές τους ανάγκες, καθώς και για την υπάρχουσα υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι». Το όχημα θα παραχωρηθεί δωρεάν για ένα μήνα τουλάχιστον.

ΟΔήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσιατον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίωνκ. Δημήτρη Παπαστεργίουγια την βοήθεια του καθώς και την TOYOTAΕλλάς και την αντιπροσωπεία TOYOTAΑδάμου στη Λάρισα για την προσφορά του οχήματος.