Παράσταση διαμαρτυρίας των Τρικαλινών φωτογράφων για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το πολιτικό γραφείο του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας τα μέλη του συλλόγου φωτογράφων Τρικάλων με επικεφαλής την Πρόεδρο Βάσω οικονόμου, στο πλαίσιο κινητοποιήσεων που κάνει πανελλαδικά ο κλάδος, για την κατάργηση της Κ.Υ.Α. υπ. αριθμό 8200/0-297647/2018, η οποία προκαλεί μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον των φωτογράφων, μέσα από την έντονη αντίδραση για διαφυγόντα κέρδη.

Στη κινητοποίηση των φωτογράφων βρέθηκαν και μέλη των ΕΒΕ, όπως ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάκης, ο Πρόεδρος του σωματείου μηχανοσιδηρουργών νομού Τρικάλων Χρήστος Γκαραγκούνης, ο Πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας κ.α.

Λόγω απουσίας του Υπουργού, την αντιπροσωπεία των Τρικαλινών φωτογράφων δέχτηκε ο στενός του συνεργάτης Σωτήρης Σακκάς, ο οποίος και δεσμεύτηκε απέναντι τους να ενημερώσει τον κ. Σκρέκα για τα αιτήματα τους. Το νέο ραντεβού του Υπουργού Κώστα Σκρέκα με τους Τρικαλινούς φωτογράφους κλείστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή.