Παρασκευή βράδυ με πολύ κόσμο στα Τρίκαλα

Το γεγονός ότι στα Τρίκαλα δεν έχουμε ακόμα κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, το γεγονός ότι ο ιός μέρα με την μέρα εξασθενεί προοδευτικά, το γεγονός ο καιρός και η θερμοκρασία αγγίζουν τα καλοκαιρινά επίπεδα, έχει κάνει πολλούς Τρικαλινούς να μην μπορούν να καθίσουν πλέον εύκολα στα σπίτια τους.

Όπως αποτύπωσε ο φακός του trikalaIN.gr, νωρίς τα βραδάκι της Παρασκευής ήταν πάρα πολύς ο κόσμος που κινούνταν στο κέντρο της πόλης, με τη νεολαία να έχει φυσικά την τιμητική της. Πολλά νέα παιδιά να κυκλοφορούν χαρούμενα σε μπουλούκια και χωρίς να παίρνουν κανένα απολύτως μέτρο προστασίας. Αυτά τα παιδιά όμως στο σπίτι έχουν γονείς και σίγουρα πολλά απ’ αυτά και ηλικιωμένους παππούδες και γιαγιάδες, που δεν θα ήθελαν σε καμιά περίπτωση να μπουν σε περιπέτειες.

Όλοι καταλαβαίνουμε πως η νεανική ορμή δεν μπορεί να συγκρατηθεί, ιδίως κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες, χρειάζεται όμως περισσή προσοχή και ακόμη μεγαλύτερη σύνεση για να αποφύγουμε τα χειρότερα, γιατί μπορεί ο ιός να βρίσκεται σε καθοδική πορεία, αλλά ακόμη δεν εξαφανίστηκε εντελώς.