Παραμένουν αντιδήμαρχοι Στουρνάρας, Σπανός, Τσιάνας

dimotiko_simboulio_new

 

 

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι,παραμένουν Στουρνάρας, Σπανός, Τσιάνας, ενώ νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν είναι οι  Καραγιώργος, Βότσιου, Μυσιρλής.

Σήμερα το απόγευμα κατά την  συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας  ο δήμαρχος κ. Λάππας, πρότεινε την παραμονή του Γιώργου Στουρνάρα στην αντιδημαρχία Οικονομικών, του Θόδωρου Σπανού της Άμεσης Επέμβασης, του Βασίλη Τσιάνα στην Πολεοδομίας, ενώ ο  Απόστολος Κολότσιος παραμένει ως πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Νέα πρόσωπα που παίρνουν αντιδημαρχία είναι ο Ηλίας Καραγιώργος, η Βούλα Βότσιου και ο Αχιλλέας Μυσιρλής, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό το αντικείμενο τους ( θα γνωστοποιηθεί προφανώς την Πέμπτη ). Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν ο δήμαρχος ζήτησε να αυτοπροταθεί ένας «άμισθος» αντιδήμαρχος ενδιαφέρον έδειξαν οι Τάσος Κατσιάνης και Κώστας Μανώλης. (που και αυτό το θέμα θα λυθεί την Πέμπτη )

Επίσης στην προεδρία της ΔΕΥΑΤ τοποθετείται ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας.

Στην ΔΕΚΑ τοποθετείται ο Σταύρος Τραγάνης.

Στην e- trikala τοποθετείται ο Ξάφος.

Αξιζει να σημειώσουμε πως στην πρόταση για παραμονή στην προεδρία του δημοτικού συμβουλίου του Θανάση Βαβύλη, αυτοπροτάθηκε  και ο Δήμος Μάντζαρης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις στην ομάδα με αποτέλεσμα να καταλήξουν να υπάρξει εσωκομματική ψηφοφορία την Πέμπτη με ότι συνεπάγεται .

 

 

 

 

.

 

 

 

.