Παραμένει για την ώρα ο Τάκης Παζαϊτης Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ

Θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του Προέδρου στην ΔΕΥΑΤ ο Τάκης Παζαϊτης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalaIN, επήλθε απόψε συμφωνία ανάμεσα στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, ο οποίος παραμένει στην θέση του για την ώρα και για τους επόμενους μήνες, ενώ είναι άγνωστο αν θα ολοκληρώσει εκεί την θητεία του με την λήξη της παρούσας θητείας της Δημοτικής αρχής ή θα μετακινηθεί αργότερα σε άλλο καίριο πόστο.

Οπότε σύμφωνα με αυτό το δεδομένο, ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου προσανατολίζεται να επιλέξει για Αντιδήμαρχο καθαριότητας (θέση που προοριζόταν για τον Τάκη Παζαϊτη), έναν εκ των Νίκο Λέρα ή Σωτήρη Σακκά.

Για τις υπόλοιπες θέσεις Αντιδημάρχων όπως έγραψε πρόσφατα το trikalaIN,ο Παναγιώτης Ντιντής αντικαθιστά τον Χρήστο Γούλα στην Αντιδημαρχία Ποιότητας Ζωής και περιβάλλοντος, ο Άκης Αναστασίου αντικαθιστά την Έφη Λεβέντη στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Σοφία Αλεστά αντικαθιστά την Ντίνα Δήμα στην Αντιδημαρχία Δημοσίων Σχέσεων, ο Χρήστος Μπούρας αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Δυτικού Τομέα στην θέση της Ελένης Πούλιου ενώ για την Αντιδημαρχία Ανατολικού τομέα προορίζεται μάλλον ο Απόστολος Παππάς, στην θέση του Αχιλλέα Λασπά.

Στις θέσεις τους παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη και Εμπορίου-Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Κώστας Ψύχος, οι οποίοι θα παραμείνουν μέχρι τέλος της θητείας.