Παπαστεργίου: Τολμήσαμε και δικαιωθήκαμε με τον «Μύλο των Ξωτικών»

Ένα από τα κύρια θέματα που απασχόλησε τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων, ήταν και ο απολογισμός του χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου «Μύλος των Ξωτικών», τον χειμώνα που προηγήθηκε.

Αναφορικά με την τέλεση του είχαν εκφραστεί τότε σοβαρές επιφυλάξεις, με όρους και προϋποθέσεις από την πλευρά της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης, με βάση την τότε υγειονομική εικόνα που παρουσίαζε η πόλη και ο νομός, με τα κρούσματα να ήταν τότε αυξημένα.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου λαβών το λόγο, τόνισε πως η δημοτική αρχή όπως απεδείχθη εκ των υστέρων έπραξε πολύ καλά που αποφάσισε την τέλεση του «Μύλου των Ξωτικών», χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου η περιοχή μας από κρούσματα, αλλά ούτε και το Νοσοκομείο Τρικάλων, την ίδια ώρα που σύσσωμη η αντιπολίτευση είχε σηκώσει φωνές διαμαρτυρίας για την τέλεση του Μύλου.

«Πήραμε την σωστή απόφαση με σύνεση και προγραμματισμό. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας με υπευθυνότητα και στόχους. Τολμήσαμε και δικαιωθήκαμε με τον «Μύλο των Ξωτικών». Πετύχαμε να κρατήσουμε ζωντανή την πόλη και το νομό, να τονώσουμε την τοπική οικονομία και να χαρίσουμε ευχάριστες γιορτινές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που τόσο πολύ τις είχαμε όλοι ανάγκη», ήταν η τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαστεργίου προς το σώμα.

Την πρόταση έγκρισης του απολογισμού της δημοτικής Αρχής ψήφισαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, εκτός από την «Λαϊκή Συσπείρωση» που ψήφισε παρών.