Παπαστεργίου: Τα Τρίκαλα έχουν βγει από την οδική απομόνωση

papastergioy ktel

Την ανάγκη βελτίωσης των οδών που διέρχονται από τον νομό Τρικάλων, με κυρίαρχο τον Ε65, επεσήμανε ο Δήμαρχος Τρικκαίων στον χαιρετισμό του κατά την εναρκτήρια εκδήλωση του συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ).

Το συνέδριο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Gallery Art Hotel, του ΚΤΕΛ Τρικάλων, και ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ζήτησε επιτακτικά, η κυβέρνηση να εξετάσει ουσιαστικώς το θέμα του αυτοκινητόδρομου κεντρικής Ελλάδας, προκειμένου αυτός να είναι πλήρης και να ολοκληρωθεί.

Υπενθύμισε ότι ο νομός και ο Δήμος Τρικκαίων έχουν βγει από την οδική απομόνωση, σημειώνοντας τη συμβολή όλων κατά το παρελθόν προσπάθησαν και πέτυχαν την ολοκλήρωση οδικών αξόνων.

Ο κ. Παπαστεργίου εξήρε την προσφορά και το συνολικό έργο των ΚΤΕΛ και δη του ΚΤΕΛ Τρικάλων, το οποίο κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις πανελληνίως.

Υπενθύμισε ακόμη τη συνεργασία που θα πρέπει να υφίσταται, προκειμένου να επιλύονται προβλήματα, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.

.