Παπαστεργίου για το Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Αν και οι ευρωεκλογές αργούν ακόμα – θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2024 –, η ονοματολογία σχετικά με τις πιθανές υποψηφιότητες με τη ΝΔ σταδιακά «φουντώνει», χωρίς, πάντως, τα όποια ονόματα κυκλοφορούν στη δημοσιογραφική «πιάτσα» να θεωρείται ότι έχουν «κλειδώσει» για το ευρωψηφοδέλτιο (που ακόμα δεν ξέρουμε πώς θα είναι, καθώς οι πληροφορίες μιλούν για διατήρηση του σταυρού προτίμησης, αλλά «σπάσιμο» της χώρας σε μερικές περιφέρειες και όχι ενιαίο ψηφοδέλτιο).

Εν πάση περιπτώσει, ας αναφέρουμε – με πάσα επιφύλαξη φυσικά… – ότι στα ονόματα που «παίζουν» ως υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή δεν αποκλείεται να περιληφθεί και ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων και νυν υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Ωστόσο πρέπει να πάλι να τονιστεί ότι ακόμα δεν υπάρχουν αποφάσεις, αναφέρει το pontiki.gr και ότι το τελικό «ΟΚ» θα το δώσει, όταν αυτός κρίνει ότι είναι η κατάλληλη ώρα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.