Παπαδόπουλος: Θα πάω στην συγκέντρωση Κρεμμύδα. Ανακοινώνει υποψηφίους ο Τσιλιμίγκας

Την επίσημη κάθοδο του προεκλογικού αγώνα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκου Τσιλιμίγκα επιβεβαίωσε σήμερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, γνωστοποιώντας πως θα υπάρξει ανοιχτή εκδήλωση στη Λάρισα στις 5 Απριλίου όπου και θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο των περιφερειακών συμβούλων του κ. Τσιλιμίγκα:

« Την Παρασκευή στις 5 Απριλίου θα υπάρξει στη Λάρισα η επίσημη ανακοίνωση της καθόδου στις περιφερειακές εκλογές από τον ίδιο τον κ. Νίκ. Τσιλιμίγκα, θα υπάρξει η ιδρυτική διακήρυξη, θα δοθεί το ιδεολογικό στίγμα του συνδυασμού του, θα τοποθετηθεί ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για τα μείζονα ζητήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Και εξ όσων γνωρίζω θα γίνει και μια ανακοίνωση του μεγαλύτερου μέρους του συνδυασμού του, των υποψηφίων περιφερειακών του συμβούλων όπου έχουν κλείσει ο Γιώργος Καπέλος, η Ουρανία Παπαζεύκου, ο Δημήτρης Στάμος και φυσικά η συζήτηση συνεργασιών συνεχίζεται.

Και ενόψει των περιφερειακών εκλογών, εκείνο που μ’ ενοχλεί πάρα πολύ είναι οι ανακοινώσεις έργων του νυν Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, ο οποίος παρουσιάζει όλα τα έργα ότι γίνονται από εκείνον και μόνο, κι όχι ότι είναι μέσω ΕΣΠΑ με ευρωπαϊκά κονδύλια και εθνικούς πόρους. Κραυγαλέα η τελευταία περίπτωση με την ανακοίνωση Ογκολογικού Κέντρου, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Αγοραστός ότι γίνεται με κονδύλια από το ΕΣΠΑ και από εθνικούς πόρους. Τα παρουσιάζει όλα τα έργα, ακόμα και των δήμων, ως δικά του έργα.  Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η οικειοποίηση όλων των έργων που γίνεται από τον κ. Αγοραστό, θα πρέπει να βγει να πει και για έργα που δεν έχουν γίνει, γιατί στην απορρόφηση κονδυλίων δεν είμαστε όπως τα παρουσιάζει ο σημερινός Περιφερειάρχης.

Υπάρχει όμως και η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού για το δήμο Τρικκαίων του Κώστα Κρεμμύδα,  όπου εγώ προσωπικά θα πάω την προσεχή  Κυριακή στην ανοιχτή εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί. Και θα πάω αφού έχουμε πάρει απόφαση να στηρίξουμε αυτή την αυτοδιοικητική προσπάθεια, γιατί η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε έναν ενωτικό συνδυασμό στο Δήμο Τρικκαίων για να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα, απ’ όσα κάνει η παρούσα δημοτική αρχή και ο συνδυασμός του Κ. Κρεμμύδα μπορεί να κάνει και περισσότερα και ποιοτικότερα και ουσιαστικά».