Πανβαλκανικές διακρίσεις για την Δήμητρα Απόλλων!

Από το Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα (25/6-27/6) η ακαδημία μας συμμετείχε σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά της Ελλάδας με την συμμετοχή ομάδων από όλα τα Βαλκάνια (Ελλάδα , Σερβία , Ρουμανία , Τουρκία , Αλβανία). Μερικές από τις πιο δυνατές ακαδημίες έλαβαν μέρος και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Δήμητρα Απόλλων.
Το Σάββατο το πρωί ταξιδέψαμε για Θεσσαλονίκη με μία από τις μεγαλύτερες αποστολές του τουρνουά καθώς απαρτιζόταν από τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες και τέσσερις προπονητές με συνολικό αριθμό 64 άτομα ! Η αποστολή διέμεινε στο ξενοδοχείο Πανόραμα στην ομώνυμη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Από την πρώτη κιόλας μέρα τα παιδιά κλήθηκαν να παίξουν πάρα πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια και αυτό που έδειξαν ήταν ότι αδιαμφισβήτητα βρισκόμαστε ανάμεσα στις καλύτερες ακαδημίες των Βαλκανίων καθώς όλα τα τμήματα ήταν άκρως ανταγωνιστικά σε όλους τους αγώνες και μάλιστα παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου λαμβάνοντας την αναγνώριση από όλους όσους συμμετείχαν.
Και τα τέσσερα τμήματα έδειξαν φοβερά δείγματα με την Κ13 να παίρνει την πρώτη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία ενώ μια θέση στην τριάδα κατέλαβε και η Κ16 που έχασε τη θέση στον τελικό στα πέναλτι. Κ14 και Κ12 βρέθηκαν σε πολύ δύσκολους ομίλους και πάλεψαν κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους και μπορεί να μην πήραν κάποια διάκριση αλλά σίγουρα πήραν καθολική αναγνώριση ακόμα και από τους αντιπάλους που ηττήθηκαν .
Η ομάδα μας είναι περήφανη για όλα τα παιδιά και για μας είναι όλα πρώτα. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που για την συμπεριφορά τους και την διακριτική τους συνεισφορά στην αποστολή καθώς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και με το χειροκρότημά τους τα ώθησαν να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούσαν. Τα συμπεράσματα του τουρνουά αυτού ήταν ότι η σκληρή , μεθοδική και συνεπείς δουλειά αποδίδει καθώς , όπως ήδη αναφέραμε , σε ένα από τα δυνατότερα τουρνουά της Ελλάδας και τον Βαλκανίων η Δήμητρα Απόλλων δεν είχε απλά συμμετοχή αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο!
Στο γυρισμό όλη η αποστολή σταμάτησε για την απαιτούμενη χαλάρωση ,μετά από τρεις δύσκολες μέρες, στους Νέους Πόρους όπου κάναμε μπάνιο και περάσαμε στιγμές διασκέδασης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.
Ακολουθεί του τουρνουά της Καλαμπάκας που θα σημάνει και επίσημα το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικές σεζόν για όλα τα τμήματα.