Παντός καιρού και…ανωμάλου δρόμου ο Αβραμόπουλος

Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για τα δύσκολα στον πολιτικό στίβο και δεν πτοούνται ούτε από κακοτοπιές, ούτε από δύσκολες καταστάσεις. Αντίθετα όλα αυτά τους χαλυβδώνουν και τους δυναμώνουν ακόμη περισσότερο, ωθώντας τους να συνεχίσουν την πορεία τους στα κοινά.

Σ΄αυτή την κατηγορία ανήκει και ο νεαρός εκ Καλαμπάκας οικονομολόγος Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος μέσα σε σύντομο σχετικά διάστημα όχι απλά κατάφερε να διακριθεί εκεί όπου ετάχθη, αλλά και να καθιερώσει το όνομα του, ως ένα από τα πλέον υπολογίσιμα στο χώρο της τοπικής πολιτικής σκηνής.

Αυτή την στιγμή ο νεαρός Αβραμόπουλος διανύει μια εξαιρετική περίοδο προσφοράς στην περιοχή που τον γέννησε, ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Χρήστου Σινάνη, ενώ και η επιλογή του στην θέση του Διοικητή της δομής φιλοξενίας προσφύγων στη Βέροια, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Με προσεκτικά βήματα και στοχευμένες κινήσεις ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, είναι σίγουρο ότι σύντομα θα φτάσει ακόμη ψηλότερα. Έχει και τα φόντα, αλλά και την θέληση και ικανότητα να το πετύχει. Άλλωστε όπως έχει αποδείξει και ο ίδιος, είναι παντός καιρού και… μαραθωνοδρόμος ακόμα και σε.. ανώμαλους δρόμους και κακοτράχαλα μονοπάτια!