Διαδικτυακή εκδήλωση Επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές στα Τρίκαλα

Επαγγελματικός Προσανατολισμός για μαθητές Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου και  Γ΄ Γυμνασίου

Αγαπητοί Μαθητές & Γονείς

Το Δίκτυο Εθελοντών Τρικάλων και η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Νομού Τρικάλων λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών διοργανώνουν και σας προσκαλούν σε διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την EmployEdu Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας την Κυριακή 16 Μαΐου στις 12:00 μ.

Στο σεμινάριο αυτό θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τα Πανεπιστημιακά Τμήματα και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά και θα αναδειχθούν οι δυναμικοί κλάδοι εργασίας και η νέα αγορά εργασίας όπως θα εξελιχθεί στη μετά covid19 εποχή. Στο τέλος θα δοθεί η δυνατότητα να τεθούν ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν αναλυτικά.

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε σε αυτό θα πρέπει απλά να πατήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://employedu.clickmeeting.com/613885992/register

και να κάνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης όπου την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα πατήσετε στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) με την ένδειξή JOIN που θα βρείτε μέσα σε αυτό το mail.

Δεν υπάρχει κανένα άλλο προαπαιτούμενο, εκτός από σύνδεση στο Internet!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Στα τηλέφωνα: 6932628110 και 6937119343

 

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία                            Δίκτυο Εθελοντών Τρικάλων 

Παράρτημα Νομού Τρικάλων