Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κλεινού

moni Kleinou

Λαμπρές αναμένονται να τελεστούν και φέτος οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κλεινού με αφορμή την ιερά πανήγυρη του μοναστηριού. Το τετραήμερο πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής:

Την 29ην Ιουνίου 2015 εορτάζει και πανηγυρίζει η ιστορική Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, κτίσμα του 17ου αιώνα. Προσκαλούνται οι πιστοί να συμμετάσχουν στις κάτωθι λατρευτικές εκδηλώσεις:

α) Κυριακή 28 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου μας Ποιμενάρχου Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ

β) Δευτέρα 29 Ιουνίου και από ώρα 7:00 μ.μ. έως 10:30 π.μ. Όρθρος και Πανηγυρικό Ιερατικό Συλλείτουργο μετά Θείου Κηρύγματος. Αμέσως μετά στο προαύλιο της Μονής Αρτοκλασία και κόλυβα.

γ) Με την ευκαιρία της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός.

δ) Τρίτη 30 Ιουνίου και από ώρα 7:00 έως 10:00 π.μ. Πανηγυρικό Ιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων.

ε) Τρίτη 30 Ιουνίου στις 18:30 μ.μ. Παράκληση των Αγίων Αποστόλων και ακολούθως ο Εσπερινός των Αγίων Αναργύρων.

στ) Τετάρτη 1η Ιουλίου και από ώρα 7:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στη διάρκεια της οποίας θα τεθεί εις προσκύνηση τμήμα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δαμιανού του Αναργύρου.

Η πρόσβαση προς την Ιερά Μονή είναι για όλα τα οχήματα ενώ κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα τεθούν για προσκύνηση Ιερά Λείψανα.

.