Πανελλήνιο πρωτάθλημα υπερελαφρών αεροσκαφών στη Λάρισα

ypam 2014

Στα πλαίσια του 1ου ΓΥΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΜ 2014, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Πεδίο Προσγείωσης Τερψιθέας (Λάρισα) ο αγώνας κατηγορίας RAL2 (τριών αξόνων, ξηράς, διθέσια).

Από τις μέχρι τώρα δηλώσεις, θα συμμετάσχουν εικοσιδύο (22) πληρώματα από έντεκα (11) Αερολέσχες ενώ η προθεσμία υποβολής δηλώσεων λήγει την Παρασκευή 30/5.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος, οι όροι και η δήλωση συμμετοχής υπάρχουν στο δικτυακό τόπο της Επιτροπής Υπερελαφρών στη διεύθυνση http://microlights.elao.gr/docs/helleniculchampionship2014.rar

Σύμφωνα με το πρόγραμμα :

Σάββατο 31/5

– (08:00-19:30) άφιξη αεροσκαφών-πληρωμάτων στο πεδίο προσγείωσης Τερψιθέας

Κυριακή 1/6

– (07:45) Άφιξη αθλητών στο Αεροδρόμιο

– (08:00) Ενημέρωση αεραθλητών

– (09:00) Έναρξη αγώνα ΥΠΑΜ 3axis

– (11:00) Λήξη αγώνα – Έκδοση αποτελεσμάτων – Υποβολή ενστάσεων

Σε περίπτωση αιφνίδιας επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αναβολής των αγώνων θα εκδοθεί από την ΕΛΑΟ Ενημερωτικό Δελτίο έως την Παρασκευή 30/5/2014 το μεσημέρι.

Προβλέπεται για μια ακόμη φορά, μεγάλη προσέλευση φίλων της αεροπορίας τόσο από τη Λάρισα όσο και από τους γειτονικούς νομούς.

Επίσης, το Σάββατο 31/5 και ώρα 13:30, στη Λέσχη Αξιωματικών της 110 ΠΜ (αεροπορική βάση Λάρισας), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή Αδελφοποίησης των Αερολεσχών Λάρισας & Πύλης καθώς και η υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας από τους Προέδρους αυτών κ.κ. Χρ. Λυτάρη & Ηλία Ντούβλη, παρουσία του Προέδρου Επιτροπής ΥΠΑΜ της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας κ. Νικ. Μακράκη.

Η “ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΠΥΛΗΣ” σας προσκαλεί στους αγώνες καθώς είναι ευκαιρία γνωριμίας με τη γενική αεροπορία και τον αεραθλητισμό σε όσους δεν έχουν παρευρεθεί στο παρελθόν σε τέτοιες εκδηλώσεις.

.