Παν. Δριτσέλη: Η κυβέρνηση βαδίζει χωρίς κανένα στρατηγικό σχεδιασμό

Για την πολιτική κατάσταση και όλες τις τρέχουσες εξελίξεις μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παδιό στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η πρώην Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη.

Ερωτώμενη για το τι μπορεί να σημαίνει για την περιοχή μας, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, η κ. Δριτσέλη ανέφερε πως είναι προτιμότερο να περιμένουμε τι δεσμεύσεις θα πάρει ο Πρωθυπουργός και ύστερα να τις κρίνουμε.

Όπως τόνισε η κ, Δριτσέλη, ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνησηπαρέλαβε το έργο του φράγματος της Μεσοχώρας σε πολύ προβληματικό σημείο, μπλεγμένο και εξαρτημένο με το έργο της εκτροπής του Αχελώου που κουβαλούσε πολλές αρνητικές αποφάσεις τόσο από το ΣτΕ, όσο και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και με πολλές αντιδράσεις από τους κατοίκους. Επιλογή της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το έργο του Υδροηλεκτρικού Φράγματος Μεσοχώρας να αδειοδοτηθεί ως ένα αυτόνομο υδροηλεκτρικό έργο, να αποσυνδεθεί από την εκτροπή του Αχελώου, η οποία πλέον θα αποτελέσει παρελθόν για τη Θεσσαλία.

Η πρώην Βουλευτής Τρικάλων άσκησε δριμεία κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης, κατηγορώντας την ότι βαδίζει χωρίς κανένα απολύτως στρατηγικό σχεδιασμό, τόσο στην διαχείριση της πανδημίας, παραβλέποντας τις εισηγήσεις των ειδικών, όσο και σε κρίσιμους τομείς όπως είναι η υγεία και η παιδεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πανέτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή για πρόωρες εκλογές, αφού ο κ. Μητσοτάκης από την επόμενη κιόλας μέρα που εκλέχθηκε, το σενάριο των πρόωρων εκλογών είναι διαρκώς στο πίσω μέρος του μυαλού του, κατέληξε κλείνοντας η κ. Δριτσέλη.