Κάλεσμα του ΠΑΜΕ Τρικάλων για συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Όσο η κυβέρνηση, οι εργοδότες και οι εκπρόσωποι της ΕΕ και του ΔΝΤ εξειδικεύουν τα μέτρα τόσο αποκαλυπτικότεροι γίνονται.
Όσο οι πολιτικοί υπηρέτες του κεφαλαίου δίνουν διευκρινίσεις τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται ο αντεργατικός, απάνθρωπος χαρακτήρας των αποφάσεων τους.
Με τα νέα βάρβαρα μέτρα, μας γυρνούν στην εποχή του σκλαβοπάζαρου, στην ασταμάτητη δουλειά ήλιο με ήλιο.
Να χτυπήσει η καμπάνα του αγώνα παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς.
Όλοι σαν ένας άνθρωπος να βροντοφωνάξουμε, «τέρμα οι θυσίες για την πλουτοκρατία».
- Δεν αποδεχόμαστε να καθορίζεται από την κυβέρνηση ο μισθός και το μεροκάματο, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων.
- Δεν αποδεχόμαστε κατάργηση του οκτάωρου, της σταθερής και μόνιμης δουλειάς, την μαύρη και ανασφάλιστη εργασία.
- Δεν αποδεχόμαστε να παίρνουμε σύνταξη στα 70 και αυτή να είναι ένα επίδομα.
- Δεν αποδεχόμαστε τις 13 ώρες δουλειά.
- Δεν αποδεχόμαστε τις περικοπές κοινωνικών δαπανών
Απαντάμε στα βάρβαρα μέτρα, με οργάνωση, με δυνάμωμα της ταξικής συσπείρωσης και ενότητας.
Με ισχυρό ταξικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία μπορούμε να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς τους.
Κανένας εργάτης να μη μείνει μόνος του, κανένας να μην κάνει πίσω.
Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ καλεί τις ταξικές δυνάμεις σε κάθε κλάδο δουλειάς, συνδικάτο, σωματείο, κάθε λαϊκή επιτροπή, να μπει μπροστά, να οργανώσει τον αγώνα, να πάρει κάθε μέτρο για να παραλύσει η χώρα.
Για την καλύτερη οργάνωση, ενημέρωση της απεργίας, καλεί σε:
Πλατιά Σύσκεψη την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη και ώρα 8.00μ.μ. στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, εκλεγμένους σε Δ.Σ. Σωματείων, Συνδικάτων, σε Επιτροπές Αγώνα, στις Λαϊκές Επιτροπές, στις Συσπειρώσεις της ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ – ΣΥΛ.ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΜΑΣ.
Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. έχει ορισθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και ΩΡΑ: 10.00π.μ.ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΗΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Είναι ώρα μάχης!!
Όχι στην υποταγή και στην εξαθλίωση. Εργατική Αντεπίθεση.
.