Πάμε εκλογές με μονοεδρικές ή απλώς κάποιοι κάνουν… πλάκα και εδώ στα Τρίκαλα;

 

__copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Βουλευτής Τρικάλων, Καλαμπάκας, Πύλης ή Φαρκαδόνας; Μπορεί να μοιάζει μακρινό αλλά ίσως στο δίλημμα αυτό κληθούν να απαντήσουν σύντομα οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων. Κι αυτό γιατί ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ώρα ότι υπάρχει συμφωνία σε υψηλότατο επίπεδο (ο νοών… νοείτω) για να προωθηθεί σχέδιο μονοεδρικών ή έστω μικρότερων εκλογικών περιφερειών που θα αναδιατάξει και το τοπικό πολιτικό σκηνικό.

Γιατί, άλλο να κατέλθει ένας πασόκος υποψήφιος για βουλευτής στην Πύλη και άλλο στην Φαρκαδόνα. Στην δεύτερη περίπτωση το παλεύει, ενώ στην δεύτερη τον… παλεύει το 70% που «χαλαρά» συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία στον ορεινό όγκο.

Αν αυτή η προοπτική έχει βάση συζήτησης και δεν διέρρευσε απλώς για να κάνουν κάποιοι… πλάκα παίζοντας με την αγωνία των ενδιαφερομένων, είναι βέβαιο πως  θα φέρει αλυσιδωτές  αντιδράσεις στο τοπικό πολιτικό δυναμικό με τους υποψηφίους να διαγκωνίζονται για τις μονοεδρικές που τους βολεύουν και βέβαια, τις πολιτικές ηγεσίες να έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι στα χέρια τους….