Πάμε δυνατά πάμε δυνατά…είμαστε εμείς του ΣΥΡΙΖΑ παιδιά!

Τι κι αν οι δημοσκοπήσεις τους φέρνουν 7-10 μονάδες πίσω από τη Νέα Δημοκρατία…Τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλώνουν άκρα αισιοδοξία για το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα, επιμένοντας πως το δικό τους κόμμα θα είναι εκείνο που θα κόψει πρώτο το νήμα στις κάλπες.

Όσο για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που ακολουθούν τις εθνικές; Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς φαίνεται να ξεμένει από στελέχη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ακόμα και στους τέσσερις δήμους του νομού, δύσκολα μπορεί να βγει μπροστά κάποιος Συριζαίος να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Ειδικά για τον Δήμο Τρικκαίων, ούτε σαν σκέψη δεν υπάρχει και προς το παρόν τηρείται σιγή ιχθύος, μπας και…ξεμυτίσει κάποιος υποψήφιος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, για να συνταχθούν από πίσω του.

Παρόλες όμως τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν και που γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι, τόσο ο ινστρούχτορας Χρήστος Μπάτζιος, όσο και η πρώην Βουλευτής Παναγιώτα Δριτσέλη, αλλά και ο «κινητικός» Θανάσης Μπουλογεώργος, όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω αλλά αντίθετα πιστεύοντας ακράδαντα στην ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και στη εκλογική νίκη με την επικράτηση προοδευτικής αριστερής κυβέρνησης, δεν σταματούν να τραγουδούν τον ύμνο… Πάμε δυνατά πάμε δυνατά…είμαστε εμείς του ΣΥΡΙΖΑ παιδιά!