Παλαίμαχοι – Πορταικός 6-6

 

DSC00056

Έσμιξε το παλαιό με το νέο στο γήπεδο της Πύλης την Πέμπτη

Στη καθιερωμένη ετήσια συνάντηση στην περίοδο του Πάσχα

Συγκινητικές στιγμές εξελίχτηκαν την Μ. Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο του Πορταικού όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικό αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων και της ομάδος του Πορταικού, μέσα σε ιδανικές καιρικές συνθήκες ασυνήθιστο φαινόμενο των τελευταίων ημερών.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το καλλίτερο τρόπο για τους Παλαιμάχους αφού προηγήθηκαν στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του ματς , αντιμετωπίζοντας με αξιώσεις την δύναμη της νεανικής ομάδος του Πορταικού αποτέλεσμα της εμπειρίας και του ταλέντο τους που έμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα στο πέρασμα του χρόνου.

Ο Πορταικός στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και γρήγορα πέτυχε γκολ και πήρε κεφάλι στο σκορ προηγούμενος με 5-3 στο ‘Α ημίχρονο, μέχρι τα μέσα του ‘Β ημιχρόνου όπου ανέλπιστα οι παλαιοί ανέκτησαν δυνάμεις και έφτασαν στην ισοφάριση σε 6-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ– (Προπονητής Περικλής Βασιλείου) Πανάγος Δημ.,Τσιονάρας Βης.Τσιονάρας Χρ.,Τσιονάρας Κων/νος, Τσιώκος, Παπαρούνας, Αλέξανδρος Τζήμας, Οικονόμου Θωμ., Σεραφειμίδης, Σιαμπάνης, Τζιουβάρας Αλέξανδρος, Γκανάς Σωτ. Βαγενάς Στ., Κοφίνας Βας.

ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ-(Προπονητής Βησσαρίων Λαμπρογιώργος) Γκαντζής, Παντέρας, Τσάκα, Τσιαμπαλής Σωτ., Τσιαμπαλής Χρ. Μάστορας Ι.Μανώλης, Βαγενάς Ι.Βαγενάς Σπ. Ρο΄λυσας, Τζιουβάρας Θεοφ.
Ταρούχας, Οικονόμου Δημ.Πανάγος Αχ.

DSC00051 1

DSC00067

Αλέξανδρος Γ.Τζήμας

.