Π.Α.ΜΕ.- Γραμματεία Ν.Τρικάλων : Για το δημοσίευμα για τις ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ)

pazl 14

Ντόπια και ξένα μονοπώλια δεν ικανοποιούνται με όσα μέτρα έχουν πάρει μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις και η ΕΕ για να έχουν τσάμπα εργατική δύναμη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο τύπο δρομολογούνται να δημιουργηθούν ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ), οι οποίες θα καθοριστούν με κριτήρια και τα κέντρα υποδοχής μεταναστών, όπως ονομάζουν τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Από εκεί οι καπιταλιστές, δήμοι και άλλοι φορείς θα αντλούν πάμφθηνους εργαζομένους η και χωρίς αμοιβή.

Είναι βεβαίως βαρβαρότητα. !!

Αλλά ο καπιταλισμός πότε δίστασε στην όποια βαρβαρότητα και το όποιο έγκλημα, προκειμένου να διασφαλίσει την κερδοφορία του;

Το ΠΑΜΕ καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεσα εξηγήσεις.
συνδικάτα, τους εργαζόμενους και ειδικά τους μετανάστες να οργανώσουν ακόμα πιο αποφασιστικά την πάλη τους ενάντια στα βάρβαρα μέτρα που προετοιμάζουν.

.