“Ουρά” για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Τρίκαλα

Στη ΝΔ ετοιμάζουν τις γαλάζιες λίστες, ώστε να είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι ανά πάσα ώρα για εκλογές. Μπορεί να μη βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο ωστόσο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν έντονες ζυμώσεις για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων.

Έντονο είναι το «παρασκήνιο» για τις 6 θέσεις του γαλάζιου ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα. Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες βρίσκονται ήδη στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων βουλευτών Τρικάλων !!!

Εν τω μεταξύ συναντήσεις με διάφορα στελέχη κάνουν ο σύμβουλος του προέδρου Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Ηδη για σήμερα έχουν ειδοποιηθεί δύο τρικαλινά στελέχη της ΝΔ – από τα ονόματα που τελευταία ακούγονται για το ψηφοδέλτιο- να βρίσκονται στο γραφείο στην οδό Ευφρονίου στο Παγκράτι… για συζήτηση!!!!!

Το μήνυμα που εκπέμπεται από την ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πως ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να κάνει πίσω ακόμα και αν χρειαστεί να αποτυπώσει τη δυσαρέσκειά του αποκλείοντας από τα γαλάζια ψηφοδέλτια παλαιά ονόματα και κατ΄ επάγγελμα υποψήφιους.