Ούτε ένα ευρώ του Θεσσαλικού λαού στους τοκογλύφους

xrysh aygh trikala

Ο επικεφαλής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει τα αποθεματικά των Δήμων και των Περιφερειών, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δηλώνει τα εξής:

Την ώρα που ο Ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης, που η πραγματική οικονομία έχει στεγνώσει από ρευστό, που τα έργα υποδομής έχουν σταματήσει, που τα Νοσοκομεία υπολειτουργούν και τα παιδιά πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο, η «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα ακολουθεί πιστά την πολιτική του ξενόδουλου Σαμαρά και μαζεύει και τα τελευταία ευρώ των Ελλήνων για να ξεχρεώσει το παράνομο χρέος που μας έχουν φορτώσει οι ξένοι και Έλληνες τοκογλύφοι.

Απαιτούμε τα χρήματα της Περιφέρειας και των Δήμων μας να παραμείνουν στα ταμεία μας και να χρησιμοποιηθούν προς όφελος των συμπολιτών μας. Tα χρήματα αυτά ανήκουν στους Θεσσαλούς και όχι στους τοκογλύφους. Οποιαδήποτε διαφορετική χρήση τους συνιστά ληστεία προς τον Θεσσαλικό λαό και θα μας βρει απέναντι σε όποιον το επιχειρήσει.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
Φυλακές Κορυδαλλού

.