Όταν η μονάδα γίνεται ομάδα…

Το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Τρικάλων ξεκινά με αισιοδοξία τη δράση του. Με επιτυχία στέφθηκε η κοπή της πίτας του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Τρικάλων στο ΑΚΕΘ και η ενημερωτική εκδήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής, που διοργάνωσε η Πρόεδρος του «ΘΕΛΩ» Κορίνα Λιούτα και ο Αντιπρόεδρος ΓιώργοςΓαμπιεράκης,που είναι Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν 45 εκπρόσωποι Φορέων που συμμετέχουν στην δικτύωση αυτή,που έχει σαν αρχικό στόχο την αποτύπωση του Κοινωνικού Χάρτη του και των κοινωνικών συλλογικοτήτων των τεσσάρων δήμων του νομού.

Ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργία της κοινωνικής τράπεζας αλληλεγγύης του δικτύου, όπως και ο εσωτερικός κανονισμός λειτουργία του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, που ανακοίνωσε εξασφάλιση έδρας στο δίκτυο και την υποστήριξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πρότυπο αυτό κοινωνικό εγχείρημα συνεργασίας, που αναδεικνύει το ανθρώπινοκεφάλαιο των ενεργών πολιτών και τον εθελοντισμό μέσα από την συνεργασία των κοινωνικών φορέων και των συλλόγων με την τοπικά αυτοδιοίκηση.

Το Όραμα της Κορίνας Λιούτα για το Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Τρικάλων, είναι και το κοινωνικό μήνυμα που προέκυψε από την χθεσινή εκδήλωση! όταν η “Μονάδα” γίνεται “Ομάδα”!