Οριστικό- κλείνει η τράπεζα Πειραιώς στην Πύλη

Δυστυχώς οι εξελίξεις για την παραμονή της τράπεζας Πειραιώς στην Πύλη δεν είναι ευχάριστες, αφού το υποκατάστημα Πύλης με απόφασης της κεντρικής διοίκησης της τράπεζας κλείνει οριστικά και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε από τις 9 Φεβρουαρίου, το κοινό θα μπορεί να εξυπηρετείται πλέον από το υποκατάστημα στα Τρίκαλα, στην οδό Ασκληπιού 16.

Παρά τις προσπάθειες όλων και κυρίως της Δημοτικής αρχής Πύλης και τα τηλέφωνα του Kώστα Μαράβα στη διοίκηση της τράπεζας αλλά και σε υπουργούς, δυστυχώς δεν ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα που όλοι θα επιθυμούσαν και ευχόντουσαν.

Η Πύλη χάνει ένα ακόμα κεκτημένο με το οριστικό κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς από τις 9 Φεβρουαρίου. Επιχειρηματίες, επαγγελματίες, απλοί πολίτες, αλλά και επισκέπτες θα είναι πλέον υποχρεωμένοι να πηγαίνουν για τις τραπεζικές συναλλαγές στα Τρίκαλα .

Αυτή η απογύμνωση του Δήμου Πύλης από βασικές υπηρεσίες, είναι βέβαιο ότι δεν συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό και στην τουριστική ανάπτυξή του και φυσικά δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους κατοίκους.