Oρισμός της «Νίκη» και τι δεν είναι η «Νίκη»

Η ΝΙΚΗ είναι Kίνημα Δημοκρατικό και Πατριωτικό, που αναπήδησε από τα σπλάχνα του λαού, εξαιτίας της αποτυχίας των κομμάτων, τα οποία κατέστρεψαν την πατρίδα και οδήγησαν σε αδιέξοδο και απόγνωση τον πολίτη.

Είναι μια τελείως διαφορετική προσπάθεια από τα υπάρχοντα κόμματα, στην οργάνωση, στο πνεύμα, στην μέθοδο επιτεύξεως των σκοπών της, με απώτερο στόχο την κατάργηση της κομματοκρατίας, την επαναφορά της πραγματικής δημοκρατίας και την απαλλαγή μας από τα δεσμά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μελών της ΝΙΚΗΣ είναι ο πόνος για την κατάπτωσή μας, η Πίστη στον Θεό, η αγάπη στην Πατρίδα και στον πολύπαθο Έλληνα Πολίτη και η προσήλωσή τους στις αιώνιες αξίες της Ρωμηοσύνης, δηλαδή της Ελληνορθόδοξης ταυτότητάς μας, (Ορθοδοξία, Οικογένεια, Ιστορία, Γλώσσα και Παράδοση).

Η ΝΙΚΗ αντιπροσωπεύει όλες τις τάξεις του λαού και είναι η συνείδηση, η φωνή, η ελπίδα και η νίκη του λαού. Γι’ αυτό είναι η μόνη αληθινή και γνήσια έκφραση και εκπροσώπηση του έθνους μας.

Δύναμή μας είναι όχι τα χρήματα, που δεν υπάρχουν, ούτε οι στρατιές των επικοινωνιολόγων και δημοσιογράφων που διαθέτουν άλλα κόμματα, ούτε τα πληρωμένα ΜΜΕ και η διαφήμιση, αλλά η αγνή μας διάθεση, η ειλικρίνεια, η καθαρότητά μας, ο Θεός και ο λαός, που μας εμπιστεύτηκε την ψήφο του και μας έβαλε στην Βουλή.

Ασφάλειά μας είναι η ειλικρινής αγάπη των μελών,  η αγαστή συνεργασία μας, η ιδιαίτερη οργανωτική δομή, η οποία αποκλείει επαγγελματίες πολιτικούς, πρόσωπα που ανήκουν σε σκοτεινές ανθελληνικές οργανώσεις και καιροσκόπους, οι οποίοι επιζητούν την πολιτική όχι ως μέσο προσφοράς στην πατρίδα, αλλά για το βόλεμά τους.

Προσπάθειά μας είναι η ένωση όλων των υγιών δυνάμεων του Γένους μας, όσων διαμένουν στην Ελλάδα και των ομογενών μας ανά την υφήλιο, ώστε με την αξιοποίηση των σπανίων χαρισμάτων και των ιδιαίτερων ικανοτήτων των Ελλήνων, να βρει η πολύπαθη και ταπεινωμένη πατρίδα μας το μεγαλείο της και να λάβει την θέση που της αρμόζει στην παγκόσμια ιστορία. Να αναδειχθεί και πάλι ο Έλληνας δάσκαλος της ανθρωπότητας, δημιουργός απαράμιλλου πολιτισμού, και ηγέτης και πρωτοστάτης σε προσφορά και θυσίες για το κοινό καλό και την ωφέλεια των Ελλήνων και όλης της ανθρωπότητας.

                                                      ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ

    Είναι εντυπωσιακό το μέγεθος της κατασυκοφάντησης και της επίθεσης που έχει δεχθεί η ΝΙΚΗ στον λίγο καιρό που υφίσταται στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το “δαιμονικό” μένος σε βάρος της είναι δυσανάλογο  προς το μέγεθος και την ισχύ της  όπως αποτυπώνεται εκλογικά. Είναι σαφές λοιπόν ότι όσοι εχθρεύονται τη ΝΙΚΗ βλέπουν σε αυτή τις πραγματικές της δυνατότητες και προφανώς απεχθάνονται τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά και γνωρίσματα. Συνήθως αποφεύγουν να αναφέρονται ονομαστικά σε αυτή γνωρίζοντας ότι ακόμη και η αρνητική τους κριτική θα σημάνει την γνωστοποίηση της ύπαρξής της και θα την κάνει αναπόφευκτα συμπαθή στο Λαό αφού η ΝΙΚΗ εμπνέεται και προάγει τις αξίες του Λαού ταυτιζόμενη έτσι μαζί του.

    Καθώς η ΝΙΚΗ όμως γίνεται όλο και πιο γνωστή, οι μηχανισμοί προπαγάνδας και συκοφάντησης έχουν αναπτύξει διάφορα αφηγήματα σε βάρος της. Κάποια από αυτά είναι έως και κωμικά όπως η εγκαταλειφθείσα πλέον φήμη ότι η ΝΙΚΗ υποκινείται και χρηματοδοτείται από τη Ρωσία του Πούτιν. Κάποια άλλα όμως τα ακούμε επαναλαμβανόμενα σταθερά από τα χείλη του Πρωθυπουργού έως και τον πιο μικρό περιφερειακό σταθμό.

    Ένα από αυτά, το πιο επίκαιρο λόγω της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας, είναι ότι η ΝΙΚΗ ” εργαλειοποιεί την Πίστη”. Εκ των πραγμάτων η κατηγορία αυτή στρέφεται εναντίον τους, διότι: Εργαλειοποιούν την πίστη όσοι προεκλογικά εμφανίζονται στους ναούς μόνο για ψηφοθηρία, φωτογραφίζονται με τον Αρχιεπίσκοπο και επισκέπτονται το Άγιον Όρος όπως έπραξε ο κ. Γεωργιάδης και όπως είχε προγραμματίσει να κάνει ο κ. Πρωθυπουργός πριν τις εκλογές. Ενώ θέλουν να παρουσιάζονται ως χριστιανοί, ασέβησαν και ανέτρεψαν την αναλλοίωτη ηθική του Ευαγγελίου νομοθετώντας τον σοδομισμό, τον οποίον ρητώς καταδικάζει η Αγία Γραφή.

Για μας η πίστη στον Τριαδικό Θεό είναι η ύψιστη αξία, η οποία καθορίζει και διαμορφώνει την ζωή μας αλλά και την πολιτική μας. Δεν εργαλειοποιούμε εμείς την πίστη που είναι βίωμά μας, ούτε την κομματικοποιούμε, διότι δεν αυτοχαρακτηριζόμαστε ως χριστιανικό κόμμα. Ανατραφήκαμε μέσα στην Εκκλησία και ποτιστήκαμε με τα ορθόδοξα νάματα. Όλα τα μέλη της ΝΙΚΗΣ διαπνέονται από αγάπη προς την πατρίδα και πίστη στον Θεό. Το Άγιον Όρος το γνωρίζομε παιδιόθεν, το επισκεπτόμαστε συχνά για πνευματική ωφέλεια και όχι για πολιτικούς σκοπούς. Το ποιός είναι ο καθένας, το δείχνει η ζωή του και είναι αδύνατο να κρυφθεί μέχρι τέλος. Και ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον ότι την πίστη την εργαλειοποιούν όσοι δεν την ζούν.

    Μια δεύτερη κατηγορία που απευθύνεται σε βάρος της ΝΙΚΗΣ είναι ότι είναι “ακροδεξιό μόρφωμα”. Πρόκειται για μια απολύτως αβάσιμη κατηγορία, που επαναλαμβάνεται διαρκώς με την γνωστή τακτική του Ναζί Γκαίμπελς που έλεγε “πες πες συκοφαντίες και στο τέλος κάτι θα μείνει”. Στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής επιστήμης αλλά και ιστορίας μας λένε ότι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ακροδεξιού κόμματος είναι η αρχηγική και αυταρχική συγκρότησή του, η έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών για τη λήψη αποφάσεων στη διοίκησή του, η περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης και φυσικά η μισαλλοδοξία. Κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν συντρέχουν στη ΝΙΚΗ. Η ΝΙΚΗ είναι ένα πατριωτικό δημοκρατικό και λαϊκό κίνημα που προέρχεται από τα σπλάχνα του Λαού, σέβεται το Λαό και τις αξίες του. Οι αποφάσεις για τη Διοίκησή του λαμβάνονται πάντοτε συλλογικά από το κύριο όργανό του που είναι το Βουλευτήριο, τα μέλη του οποίου προέρχονται από τη βάση του Κινήματος. Στη ΝΙΚΗ δεν υπερισχύει η αρχή του Ενός αλλά η συναπόφαση των πολλών και τα κάθε είδους ζητήματα από τα πιο απλά έως τα πιο θεμελιακά επιλύονται συλλογικά ώστε πάντα το αποτέλεσμα να προέρχεται από τη συνεργασία και όχι την ατομική προσπάθεια. Σέβεται την ελευθερία της έκφρασης και της γνώμης αλλά πάντοτε θα υπερασπίζεται της Αξίες του Λαού από αυτούς που τις επιβουλεύονται. Η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ύψιστες αξίες του Ελληνισμού και ως εκ τούτου δεν μπορούν παρά να είναι και οι ακλόνητες αρχές της λειτουργίας της ΝΙΚΗΣ. Η ΝΙΚΗ λοιπόν δεν είναι ούτε αριστερό ούτε δεξιό κόμμα δεν είναι καν χριστιανικό. Εμπνεόμαστε από τις πνευματικές μας αξίες και εναρμονίζουμε τις πολιτικές μας σε αυτές. Αντλούμε διαρκώς έμπνευση από την Ιστορία και την Παράδοσή μας και τούτου είναι εξόχως προοδευτικό αφού ως γνωστόν “Η Παράδοση είναι το σύνολο των επιτυχημένων καινοτομιών σε μία κοινωνία”.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει και να αποδοκιμάσει ένα Κίνημα που υπερασπίζεται όλα τα παραπάνω. Ουδείς δικαιούται να κρεμά ταμπέλες “ακροδεξιάς” στο Κίνημα της ΝΙΚΗΣ. Το αντίθετο, οι Ναζί κρεμούσαν ταμπέλες στους αντιπάλους τους και έτσι θα πρέπει να χαρακτηρίζονται όσοι μας συκοφαντούν.

Λένε ορθά ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Την ίδια στιγμή όμως η Πατρίδα μας εδώ και πάνω από 15 χρόνια διακυβέρνησης από κόμματα που υπηρέτησαν τα μνημόνια βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστια αδιέξοδα που δεν της αξίζουν. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι τα Μνημονιακά κόμματα δεν είναι δημοκρατικά και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επαίρονται ότι ανήκουν στο “Δημοκρατικό Τόξο” αποκλείοντας τους επικριτές τους συλλήβδην ως “ακροδεξιούς”

Στη ΝΙΚΗ έχουμε την πίστη ότι αυτός ο πόλεμος κατασυκοφάντησης θα αποτύχει. Όπως η ΝΔ παρά τα εκατομμύρια που δίνει στα ΜΜΕ δεν κατάφερε να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο, που είναι εχθρικό προς την πίστη και καταλυτικό για τις αξίες μας, παρομοίως και η ΝΙΚΗ, παρά τον συκοφαντικό πόλεμο που δέχεται, ολοένα και περισσότερο αποκαλύπτει την ταυτότητά της και κερδίζει την εμπιστοσύνη του λαού, όπως φαίνεται από την συνεχή άνοδο της.