Οργή Βαρεμένου για τις δηλώσεις Οικονόμου: Αθλιότητες όσα λέει, ο Κασσελάκης να μας πει τι εννοεί

Ο Γιώργος Βαρεμένος χαρακτήρισε “αθλιότητες” τις δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου, λέγοντας πως δεν τον αναγνωρίζει ως πρώην σύντροφο και ότι θα λογοδοτήσει εκεί που πρέπει.

Έξω φρενών με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Οικονόμου, εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής του κόμματος και πρώην πρόεδρος της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, μετά τις δηλώσεις του για “σκιές και συνδιαλλαγές” στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια του ελέγχου του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Βαρεμένος χαρακτήρισε ως αθλιότητες τις δηλώσεις Οικονόμου, λέγοντας πως δεν τον αναγνωρίζει ως πρώην σύντροφο και ότι θα λογοδοτήσει εκεί που πρέπει.

“Ο κ. Οικονόμου να πει συγκεκριμένα τι εννοεί. Εγώ βάδισα θεσμικά, αντιμετώπισα δύσκολες υποθέσεις. Στην πολιτική δεν παίζουν όλα, εδώ φτάσαμε σε αδιανόητο στάδιο, να μας πει τι εννοεί με τον όρο συναλλαγή; Ο ίδιος μπορεί να ξέρει, να έχει πείρα από αυτά. Εγώ αποτιμώντας τον όρο βλέπω ότι έχει βαρύ φορτίο νομικό και αν υπάρχει δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση. Ο κ. Κασσελάκης να μας πει, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα με τον κ. Οικονόμου, να μας πει τι εννοεί ο κ. Οικονόμου” είπε ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στο Action24.

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους ο Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για “ένα βρώμικο σύστημα που πέντε μέρες πριν τις εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε χυδαίες επιθέσεις απέναντι σε μια γυναίκα, την κυρία Αχτσιόγλου, που ενορχηστρώνει ο μετεωρίτης Κασσελάκης πατώντας πάνω σε μια βάρκα μισογυνισμού”.

“Έχουμε μια αντιπαράθεση αυτές τις ημέρες με έναν επιδειξία αρχηγό, έναν μετεωρίτη που καλεί τα κανάλια να δείξει πόσο ωραία σπίτια έχει στο Κολωνάκι, στις Σπέτσες, στη Νέα Υόρκη. Όλα πίστευα ότι θα ακούσω, όχι και αυτά που άκουσα. Τη μια πάει στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την άλλη στο μουσείο για τον Νίκο Μπελογιάνη” κατέληξε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιώργος Βαρεμένος.

Τι είπε ο Θανάσης Οικονόμου

Μιλώντας στο Action24, σε εκπομπή η οποία επικεντρώθηκε γύρω από το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη και το μονοσέλιδο excel που παρουσίασε με τα περιουσιακά στοιχεία του, το στέλεχος και πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου προέβει σε απίστευτες καταγγελίες για πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος ο Νικήτας Κακλαμάνης της ΝΔ, ο οποίος είπε για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής: “Ο κ. Βαρεμένος ήταν, με πρόεδρο την κ. Χριστοδουλοπούλου. Μπορείτε λοιπόν να τους ερωτήσετε αν έκαναν έλεγχο και τι βρήκαν στον έλεγχο και κλείνω το θέμα αυτό. Σας λέω και ονόματα, ο κ. Βαρεμένος και η κ. Χριστοδουλοπούλου”.

Ο Θανάσης Οικονόμου θέλησε να απαντήσει στον κ. Κακλαμάνη αφήνοντας πρωτοφανείς αιχμές εναντίον πρώην συντρόφων του: “Μα, η κυρία που λέτε, απολογείται γιατί διόρισε την κόρη της. Τι ακριβώς μου λέτε; Αυτό έγινε. Την κόρη της και για αυτό δεν έβαλε την επόμενη φορά υποψήφια”.

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου συνέχισε λέγοντας πως “υπάρχουν σκιές σε αυτούς τους ελέγχους. Ακούστε κ. Κακλαμάνη. Προφανώς υπάρχουν σκιές σε αυτές τις Επιτροπές”.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σεραφείμ Κοτρώτσος, ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να διευκρινίσει αν “υπάρχουν σκιές στους ελέγχους που έγιναν τότε από την κυβερνητική πλειοψηφία και τα πρόσωπα που εκπροσωπούσαν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην συγκεκριμένη επιτροπή” με τον κ. Οικονόμου να απαντά: “Σας το λέω με σαφήνεια, γιατί υπήρξανε κάποιες, ας το πω, εντός εισαγωγικών συναλλαγές”.

Έκπληκτος ο Νικήτας Κακλαμάνης ρώτησε: “Δηλαδή λέτε ότι ο κ. Βαρεμένος και η κ. Χριστοδουλοπούλου τα “έπιασαν”, για να βγάλουνε λάδι τον κ. Μητσοτάκη;”.

Ο Θανάσης Οικονόμου του απάντησε: “Σας λέω επί προχείρω ότι η κ. Χριστοδουλοπούλου δεν ξαναέβαλε υποψήφια την επόμενη σεζόν, γιατί διορίστηκε η κόρη της στη Βουλή και πλειάδα άλλων βουλευτών που συμμετείχαν στις επιτροπές και πιθανόν, πιθανολογώ, εικάζω ότι μπορεί να συμμετείχαν, για να αρχειοθετηθούν αυτές οι υποθέσεις”.

thetoc.gr