Ωραία περνάτε στην εξουσία εσείς οι Συριζαίοι «διαπραγματευτές»!

Το είδαμε κι αυτό! Ο «καθαρός» αριστερός κύριος Τσακαλώτος, που δεν κλείνει την αξιολόγηση γιατί πονάει η ψυχή του για τα εκατομμύρια των ανέργων που θα κληθούν να πληρώσουν φόρους με τα νέα μέτρα, παρακολούθησε τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ από την σουίτα του «διαπλεκόμενου» Ιβάν Σαββίδη, ήσυχος προφανώς γιατί άφησε στα δυνατά χέρια της Μέρκελ με τις υψηλές γνωριμίες στο ΔΝΤ… το μέλλον της Ελλάδας.

Πραγματικά, είναι σοκαριστικό το πώς σύσσωμος η ριζοσπαστική αντισυστημική Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ ξεβρακώθηκε με αστραπιαία ταχύτητα, δίχως δεύτερη σκέψη  μπροστά στην ακαταμάχητη γοητεία της αστικής εξουσίας!

Όλο αυτό το αλλοπρόσαλλο συνονθύλευμα  που βρέθηκε από μια παραξενιά των συγκυριών να κυβερνά την χώρα είναι ασυγκράτητο, θρασύτατο και αναδεικνύει για μιαν ακόμα φορά την υπέρτατη υποκρισία όλων αυτών των φανατικών ιδεολόγων  όπου η μόνη τους ιδεολογία τρέφεται από το μίσος «γιατί ο άλλος κι όχι εγώ»…

Αν η παραμονή τους στην εξουσία δεν ήταν τόσο κοστοβόρα και καταστροφική λόγω ολικής ανικανότητας, θα ήταν μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε  πόσο φτηνά αποδείχθηκαν τελικά τα μεγάλα τους λόγια. Για την ακρίβεια, ανέρχονται στο κόστος μιας γραβάτας… Αυτή ήταν η μοναδική… αντίσταση της ριζοσπαστικής Αριστεράς της Κουμουνδούρου στην εξουσία. Κατήργησαν τις γραβάτες αλλά κράτησαν όλες τις άλλες πολυτέλειες στην υπερβολή τους.

Με τα σπάνια ψήγματα ειλικρινείας που μπορεί να διαθέτει κάποιος φίλα προσκείμενος στους απίθανους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν μπορεί να μην εκνευρίστηκε με την επιλογή του κύριου Τσακαλώτου να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου την ώρα που η αγορά τινάζεται στον αέρα, βγάζοντας 1000 ανθρώπους την ημέρα στην ανεργία εξαιτίας των «σκληρών διαπραγματεύσεων» του!

Είναι ο τύπος που έκανε καριέρα φωνάζοντας στην πλατεία των Αγανακτισμένων «Φονιάδες των λαών ξένοι δανειστές» και να μπει τέλος στην διαπλοκή των Μπόμπολα , Ψυχάρη κά, που τώρα υποβάλλει τα σέβη του μέσα στην υπέροχη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη… στον εν Ελλάδι αντιπρόσωπο των… Ρώσων ολιγαρχών. Είναι ο τύπος που λοιδορούσε ως ιεροεξεταστές τους πάντες και τα πάντα, που θεωρούσε προδότη και πουλημένο ακόμα κι όποιον έβλεπε Γερμανικές ταινίες… γιατί οι «ναζί» Σόιμπλε και η Μέρκελ θέλανε να μας… εξοντώσουν.

Είναι όλοι αυτοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ – οι μεγαλύτεροι πολιτικοί υποκριτές που ανέδειξε ποτέ το «σάπιο πολιτικό σύστημα»…

Όποιος  πιστεύει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα παραδώσουν απλά την εξουσία, γελιέται. Είναι τόσο παθιασμένοι με τη νέα αυτή εμπειρία, με το νέο θαυμαστό κόσμο της εξουσίας που έγιναν ένα με τις καρέκλες τους!

Αλίκη Χατζή