Δ.Καμμένος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πείτε μας εδώ και τώρα αν μας θέλετε»

«Να μας πείτε εδώ και τώρα αν μας θέλετε» ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Δημήτρης Καμμένος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη, κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Αναφερόμενος στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, ο κ. Φίλης είπε πως αυτή έγινε για συγκυριακούς και όχι στρατηγικούς λόγους και εισηγείται την ανάγκη προγραμματικής σύγκλισης με τις δυνάμεις του Κέντρου και τη Σοσιαλδημοκρατία.

Οπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, απαιτεί μια ξεκάθαρη τοποθέτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ  σχετικά με το αν επιθυμεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες ως κυβερνητικό εταίρο ή όχι.

«Εγώ θέλω απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να μας πούνε τι θέλουν, διότι έχουμε ρίξει πολύ δουλειά και ιδρώτα. Δεν θα ήθελα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το υπονοούμενο» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι έχει έρθει σε συνεννόηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο πριν προβεί στην εν λόγω δήλωση. « Αυτό αποτελεί προβληματισμό ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ και πριν κάνω αυτές τις δηλώσεις, ήρθα σε συνεννόηση με τον Πάνο Καμμένο και του είπα, δεν γίνεται. Δεν ανέχομαι να ξαναμπώ και να τους κοιτάω στα μάτια μέσα στο Κοινοβούλιο και να ξέρω ότι δεν με θέλουν» είπε

kathimerini