Όπου Τσίπρας και ο….Χάϊδος από πίσω!

 

Η «σκιά» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έγινε στην κυριολεξία ο Τρικαλινός Περιφερειακός Σύμβουλος και στέλεχος του κόμματος Γιάννης Χάϊδος, κατά την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές της Θεσσαλίας. Ήταν διαρκώς από πίσω του και μπορεί να στάθηκε διακριτικά μεν, αλλά η παρουσία του δίπλα στον Τσίπρα σχολιάστηκε θετικά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάϊδος βρέθηκε παντού αυτές τις μέρες, κάνοντας έντονη την παρουσία του στο Ζάρκο και την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, έχοντας επαφές με τους σεισμοπλήκτους, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες και τεχνικά συνεργεία.

Πότε πλάι στον Τσίπρα και πότε με το τοπικό κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Χάϊδος κατάφερε σ΄αυτές τις δύσκολες ανθρώπινες στιγμές, να δώσει όχι απλά το στίγμα του ότι είναι κι αυτός εκεί, αλλά ότι πλέον είναι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων που ξεχωρίζει για την δράση του και κατεβαίνει με αξιώσεις στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αφού φεύγοντας από το ΚΙΝΑΛ μπήκε δυναμικά στο δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ και όπως όλα δείχνουν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Τρίκαλα, διεκδικώντας την θέση του Βουλευτή.

Άρα η παρουσία του πίσω από τον Τσίπρα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί!