Όπου πατήσει το…πόδι του ο γιατρός γίνεται ντόρος γύρω από το όνομα του

Τι είναι πια κι αυτό με τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Βασίλη Αναγνωστόπουλο. Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να είναι εκτός της ενεργούς πολιτικής σκηνής, όμως αυτό που συμβαίνει μαζί του, δύσκολα το συναντάς σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό παράγοντα.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει το πόδι του στα Τρίκαλα, δεν πρόλαβε καλά καλά να κυκλοφορήσει έξω στην Ασκληπιού και αμέσως γίνεται δεκτός παντού με ενθουσιασμό από φίλους και γνωστούς, που τον πλησιάζουν για να του μιλήσουν, να τον χαιρετήσουν, να του πούνε μια καλή κουβέντα.

Αδιάψευστος μάρτυρας των όσων υποστηρίζουμε το φωτογραφικό στιγμιότυπο του trikalaIN.gr, όπου εικονίζεται ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος ανάμεσα στον συνταξιούχο γιατρό Γιάννη Λαζούρα και τον επίσης συνταξιούχο αστυνομικό Γιώργο Καλαντζή, άμα τη εμφανίσει του στην Ασκληπιού.

Και επειδή πολλά γράφονται και άλλα τόσα ακούγονται για ενδεχόμενη επιστροφή του στα πολιτικά πράγματα, ένα είναι βέβαιο για τον γιατρό. Με τέτοια πλατιά αποδοχή από το κοινό, έχει μόνο μια επιλογή: Να κερδίσει!