Όπου Καραμανλής…υπάρχει και Τσαντήλας

Επίσκεψη του Βουλευτή Σερρών και Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή είχαμε χθες στα Τρίκαλα και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια επίσκεψη ο άνθρωπος των Καραμανλήδων στα Τρίκαλα, ο τέως υποψήφιος Βουλευτής και γνωστός δικηγόρος Απόστολος Τσαντήλας.

Μια παραδοσιακή οικογενειακή και φιλική σχέση δένει παιδιόθεν τον Τσαντήλα με όλο το Καραμανλέικο και ειδικά με τον Γιώργο Καραμανλή, τον αδελφό του πρώην Πρωθυπουργού. Και δεν είναι διόλου τυχαίο, που ο Τσαντήλας επισκέπτεται κάθε τόσο τη γενέτειρα τους, την Πρώτη Σερρών, όπου εκεί υπάρχει το ίδρυμα Καραμανλή και φυσικά ο αδριάντας του αείμνηστου πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Δημοκρατίας.

Έτσι χθες μόλις ο Τσαντήλας συνάντησε στα Τρίκαλα τον Καραμανλή αγκαλιάστηκαν θερμά και «στήθηκαν» στον φακό του trikalaIN για μια αναμνηστική φωτογραφία.