Όλη η Ελλάδα στο «Μύλο των Ξωτικών»

xotika_009

 

 

 

 

Ευχές… για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα της ζωή σας!

«Βρέξει χιονίσει, ο Μύλος θα γεμίσει»…. και γεμίζει καθημερινά με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας. Με ευνοϊκές αλλά και αντίξοες καιρικές συνθήκες μικροί και μεγάλοι επισκέπτες σπεύδουν να γνωρίσουν από κοντά το παραμυθένιο Εργοστάσιο Σοκολάτας, το Δεντρόσπιτο του Αϊ Βασίλη καθώς και όλα τα εργαστήρια που λειτουργούν δωρεάν για τους επισκέπτες.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, «ο Μύλος των Ξωτικών» πλημμύρισε και πάλι από κόσμο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας απόλαυσαν τις πολλές εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων, μουσικών σχολών, ωδείων, χορωδιών, σχολών χορού και αναβιώσεις εθίμων, που πραγματοποιούνταν τόσο στην κεντρική σκηνή όσο και σε διάφορα σημεία της πόλης.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, με τις εκπλήξεις να συνεχίζονται ασταμάτητα. Μαγικά, θεατρικά δρώμενα, παρελάσεις, οι «Ημέρες Παραμυθιού», η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, καθώς και η συναυλία του Κώστα Μαρτάκη, αναμένεται να δημιουργήσουν εορταστικό κλίμα ανάλογο μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, αποδεικνύοντας ότι «ο Μύλος των Ξωτικών», αποτελεί πλέον μοναδικό εορταστικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους.

Ακολούθησαν παράλληλα πολλές ζωντανές συνδέσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων, η εικόνα του Μύλου θα ταξιδέψει και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, ανήμερα των Χριστουγέννων στις 14:50 θα μεταδοθεί από το MEGA η εκπομπή «Ταξιδεύοντας» του δημοσιογράφου Χρήστου Νέζου, με αφιέρωμα στον Μύλο των ξωτικών. Την ίδια μέρα στις 15:00 η ΕΤ3 θα προβάλλει την τρίωρη εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» με τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ που μαγνητοσκοπήθηκε στο παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη.

Με τις καλύτερες ευχές για Υγεία, Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα, σας περιμένουμε στον «Μύλο των Ξωτικών» για να περάσουμε μαζί τα πιο γλυκά Χριστούγεννα στα Τρίκαλα!

 

 

.