Όλγα Γεροβασίλη: «Δυσάρεστη εξέλιξη οι παραιτήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Αιφνιδιάστηκα»

Τις παραιτήσεις του Διονύση Τεμπονέρα, του Χάρη Τσιόκα και του Αντώνη Κοτσαρά από την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η βουλεύτρια επισήμανε πως αιφνιδιάστηκε από την παραίτηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από το οργανωτικό στέλεχος του κόμματος, προσθέτοντας πως πρόκειται περί «δυσάρεστης εξέλιξης».

Η Όλγα Γεροβασίλη, επίσης, διευκρίνισε πως τις τελευταίες ημέρες αιφνιδιάζεται διαρκώς, τόσο από τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα όσο και για το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της «Αυγής».

Όλγα Γεροβασίλη: Τι είπε για τις παραιτήσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ

«Πληροφορούμε αυτή τη στιγμή από εσάς για το θέμα της παραίτησης από τα όργανα. Όσον αφορά την παραίτηση των στελεχών μας, πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη, ιστορικά στελέχη και ο κ. Τσιόκας και ο κ. Κοτσακάς και ο κ. Τεμπονέρας, επίσης καθ’ όλα επαρκής πολιτικά και άξια στελέχη. Κατά συνέπεια, είναι πάρα πολύ δυσάρεστη εξέλιξη» ανέφερε αρχικά η Όλγα Γεροβασίλη.

«Αιφνιδιάζομαι και δεν μπορώ να πω πως δεν αιφνιδιάζομαι από χθες και τις προηγούμενες ημέρες συνεχώς. Είναι και το κλείσιμο της Αυγής» συνέχισε η βουλεύτρια και αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Με εκπλήσσει πραγματικά εάν τα εννοούσε ο πρόεδρος και έχει συμπεριλάβει στη σχετική συζήτηση το κόμμα» απάντησε σχετικά στο ερώτημα για τα «μαύρα λεφτά» εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Όλγα Γεροβασίλη κατέληξε, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα περιμένουν τον Στέφανο Κασσελάκη να επιστρέψει από τις ΗΠΑ, να συνεδριάσουν τα Όργανα του κόμματος και να του θέσουν δια ζώσης τα όποια ερωτήματα.

reader.gr