Όλα έτοιμα για καρναβάλι Φαρκαδόνας 2018

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του περνά το καρναβάλι Φαρκαδόνας 2018. Ήδη ο Δήμος Φαρκαδόνας με ανακοίνωση του, καλεί όλο τον κόσμο να λάβει μέρος σ’ αυτές τις εκδηλώσεις και είναι γεγονός πως η Φαρκαδόνα την Κυριακή των Απόκριων και την Καθαρά Δευτέρα θα κατακλυστεί από κόσμο από την γύρω περιοχή και όλο το νομό Τρικάλων.

«Ο Δήμος Φαρκαδόνας για τρίτη συνεχή χρονιά σας καλεί στο μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού Τρίκαλων, την Κυριακή των αποκριών 18 και τη Δευτέρα 19 Φεβρουάριου 2018 στη Φαρκαδόνα, για να γιορτάσουμε μαζί το τέλος του τριωδίου και την αρχή της σαρακοστής.

την Κυριακή το πρωί στη πλατεία της Φαρκαδόνας στις 11.30 π.μ. παράσταση μάγου – ταχυδακτυλουργού, ενώ κλόουν θα διασκεδάσουν τους μικρούς φίλους. από τις 11.30 και για ένα δίωρο στη πλατεία θα υπάρχει ζωγραφική προσώπου.

Την Καθαρή Δευτέρα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα θα οργανωθούν εκδηλώσεις με παραδοσιακή φασολάδα και νηστήσιμα, γιορτάζοντας τα κούλουμα καθώς και καρναβαλικές εκδηλώσεις από τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Το μεσημέρι της Καθαρής Δευτέρας στις 2:30 μ.μ. στη πλατεία της Φαρκαδόνας θα γίνει η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων του Δήμου και των Πολιτιστικών του συλλόγων. Στην παρέλαση συμμετέχουν με άρματα οι σύλλογοι. Γριζανου «βλυζας»,  Ζάρκου «φαυτος», Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» και ο σύλλογος γυναικών Φαρκαδόνας.

Είτε συμμετέχετε ως θεατές είτε ως καρναβαλιστές εμείς σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί στιγμές κεφιού και χαράς».