Οικονόμου-Παζαϊτης: Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ΄ρθεις…

Στην «έδρα» του Παζαϊτη έπαιξε «μπάλα» την Κυριακή ο Οικονόμου και δεν τα πήγε διόλου άσχημα…Δεν ξέρουμε αν έβγαλε βέβαια «διπλό», γιατί και ο Πρόεδρος της «Αστικής Ανάπτυξης», λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στο ποδόσφαιρο δεν τα εγκαταλείπει εύκολα, αλλά αγωνίζεται πάντα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων. Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ποιότητας ζωής του Δήμου Τρικκαίων, ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο φύτεμα 150 δέντρων το πρωί της Κυριακής στο νησάκι του μύλου Ματσόπουλου και πραγματικά τα πήγε περίφημα. Με αθλητικό μπλουζάκι και σορτσάκι έβαλε «πλάτη» βγάζοντας αρκετή δουλειά, έχοντας μαζί του και το μηχανάκι του για να μπορεί να τα επιβλέπει όλα εύκολα και γρήγορα.

Όσο για τον Παζαϊτη; Αυτός νιώθοντας την ασφάλεια της «έδρας», πήγε να δει και να θαυμάσει το ωραίο αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε πως και ο ίδιος για το νησάκι στον Αγιαμονιώτη έχει κάνει έργο. Οι πάπιες, ας πούμε, είναι δικό του δημιούργημα και πολλά άλλα ακόμη.

Και βέβαια όταν πήγε κοντά στον Αντιδήμαρχο, ενημερώθηκε για το είδος της μεγάλης σεκόγιας που δεσπόζει στο κέντρο του πάρκου και το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο δέντρο που θα προσφέρει απλόχερα τον ίσκιο του σε μικρούς και μεγάλους, που θα επισκέπτονται το νησάκι.

Ο Τάκης Παζαϊτης θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Οικονόμου στην Ανριδημαρχία Πρασίνου και Ποιότητας ζωής όταν έρθει η ώρα και μια ενημέρωση από τώρα σίγουρα δεν βλάπτει…Κάτι σαν το «Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ΄ρθεις…» ένα πράγμα!