Οι Τρικαλινοί καταναλωτές προτιμούν σταθερά τα παραδοσιακά κρεοπωλεία για το γιορτινό τους τραπέζι

Την καθιερωμένη έρευνα αγοράς και τις παραγγελίες τους για τα κρέατα που θα στολίσουν το γιορτινό τραπέζι τους, άρχισαν ήδη να κάνουν οι περισσότεροι Τρικαλινοί καταναλωτές.

Σύμφωνα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κρεοπωλών Τρικάλων κ. Θεοδ. Ευθυμίου και την περίοδο των φετινών γιορτών, παρόλο που τίποτε δεν είναι το ίδιο όπως τις προηγούμενες χρονιές λόγω της πανδημίας, υπάρχει πλήρης επάρκεια αγαθών στην αγορά, με τις τιμές να κυμαίνονται στα περυσινά επίπεδα. Μεγαλύτερη ζήτηση αυτές τις μέρες έχουνπαραδοσιακά το αρνάκι και το κατσικάκι, το γουρουνόπουλο και η γαλοπούλα, με τους Τρικαλινούς καταναλωτές να σπεύδουν να κάνουν ήδη από τώρα τις παραγγελίες τους.

Όπως δήλωσε στο trikalaIN.gr ο κ. Ευθυμίου, οι καταναλωτές προτιμούν σταθερά και στις γιορτές τα παραδοσιακά κρεοπωλεία, στα οποία υπάρχει η προσωπική επαφή και η γνωριμία με τον πελάτη, που μπορεί να βρει φρέσκα και ντόπια κρέατα από την περιοχή μας. Εξάλλου τα παραδοσιακά κρεοπωλεία ήταν αυτά που άντεξαν και στάθηκαν όρθια και στην οικονομική κρίση των τελευταίων 10 χρόνων, αλλά και τώρα με την κρίση που έφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Πάντως η κίνηση στα κρεοπωλεία των Τρικάλων, αναμένεται να κορυφωθεί την τελευταία εβδομάδα πριν την γιορτή των Χριστουγέννων.