Οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες «αγκαλιάζουν» τον 10ο «Μύλο των Ξωτικών»

Αρκετοί είναι οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, για να συμμετάσχουν στον φετινό 10ο «Μύλο των Ξωτικών» που θα διεξαχθεί από τις 3 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2022. Η διαδικασία για την δήλωση συμμετοχής, μέσω της σχετικής πλατφόρμας ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και πάνω από 80 επιχειρηματίες υπέβαλαν την αίτηση τους.

Η επιλογή θα γίνει σήμερα – αφορά 15 θέσεις – για τις παρακάτω ενότητες : Χαλβάδες-λουκούμι-σιροπιαστά, Μαλλί της γριάς – pop corn – καραμελωμένα μήλα, Λουκουμάδες – κρέπες – βάφλες. Κάστανα , καλαμπόκι, Ξηροί καρποί, Εστίαση (γρήγορο φαγητό), Αναψυκτικά, νερά, χυμοί, κλπ. ( για την τροφοδοσία των σημείων πώλησης ), Φυσικοί χυμοί, Χριστουγεννιάτικη αγορά δώρων, Βιβλία, . Παιχνίδια διασκέδασης (Λούνα Παρκ), Παγοδρόμιο, Φωτογραφίες (Άη Βασίλη – εντός του πάρκου ), Περίπτερο, Κερματοφόρα παιχνίδια, Χώρος Προβολής, έκθεσης και πώλησης προϊόντων εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και άλλες εκμεταλλεύσεις.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του μύλου, στην φετινή διοργάνωση οι επαγγελματίες και το προσωπικό που θα λάβουν μέρος. θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά της νόσου Covid-19.