Οι κ. κ. Τσίπρας – Τόσκας και τα…. “αναρχικά μωρά”

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η προσπάθεια του κ. Τσιπρα και της ηγετικής του ομάδος, κάθε φορά που η κυβέρνηση του βρίσκεται στριμωγμενη, να προσπαθεί ν αλλάξει την πολιτική ατζέντα,  σπιλωνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Για την απαράδεκτη επίθεση τραμπούκων κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη – που αμέσως καταδίκασε σύσσωμη η δημοκρατική αντιπολίτευση -, έδειξε ως…. υπαίτιο “τμήμα” της Νέας Δημοκρατίας…  Έτσι, απλά… Χωρίς “αιδώ” , χωρίς “ντροπή” , χωρίς “τσίπα” …
Για το ότι πιάστηκε αδιάβαστος και αποδέχθηκε – κατά πως μεταδίδεται από Σκοπιανής πλευράς -, την ιστορικά και εθνικά απαράδεκτη πρόταση Ζαεφ για την ονομασία Δημοκρατία της “Μακεδονίας του Ίλλιντεν”, κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι δεν έχει θέση και συμπλεει με ακραίες πολιτικές δυνάμεις….
Για την ασύδοτη, παράνομη και ταραχοποιό δράση του “Ρουβικωνα” και άλλων αναρχικών συλλογικοτήτων, δεν έχουν καμία κουβέντα και απάντηση….. Ίσως είναι…. “μωρά”  ακόμη – κατά ΤΟΣΚΑ -, και “συγχωρούνται” να κάνουν και μερικές… “ακτιβίστικες” πράξεις…  Έστω κι αν ο αρχηγός των “αναρχικών αυτών μωρών”, απειλεί ευθέως των αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ….

Σημεία των καιρών και αντιδράσεις πανικού, μπροστά στην επερχόμενη πολιτική συντριβή.

Ηλίας Βλαχογιάννης