Οι ήρεμοι αλλά τόσο ουσιαστικοί περίπατοι Καρανάσιου-Παπαευθυμίου στους δρόμους της πόλης

Αυτά τα πρωινά της καραντίνας δεν περνάνε τα άτιμα, αν δεν έχεις και κάποια δουλειά να κάνεις…όπως καλή ώρα ο γνωστός έμπορος της πόλης (παλαιόθεν) και υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με το Κίνημα Αλλαγής Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, του οποίου το κατάστημα στο ιστορικό εμπορικό κέντρο των Τρικάλων παραμένει κλειστό, ανάμεσα σε τόσα άλλα λόγω του lockdown.

Τι να κάνει και ο Κωνσταντίνος, μέρα παρά μέρα περνάει μια βόλτα από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου τον περιμένει (πάντα με ανοιχτές αγκάλες) ο φίλος και κουμπάρος του Γιώργος Καρανάσιος, «δεξί» χέρι και alterego του Χρήστου Μιχαλάκη.

Μαζί ξεχύνονται λίγο αργότερα στους έρημους (όχι και τόσο θα μου πείτε) δρόμους της πόλης, όπου με κρύο, ήλιο και βροχή απολαμβάνουν τον περίπατο τους, μακριά από τις ορδές φίλων και γνωστών, συζητώντας επί ώρες για όλα εκείνα που τους ενώνουν, αλλά και για εκείνα που πιθανώς να τους χωρίζουν…

Μαζί οραματίζονται, μαζί σχεδιάζουν, μαζί ονειρεύονται για όλα όσα έρθουν. Μπορεί ο κορονοϊός να φρενάρισε κάπως κάποιες δραστηριότητες τους, αλλά αυτοί στο τέλος θα τα τελειώσουν τα όνειρα τους….και όταν κάποια στιγμή τελειώσουν όλα αυτά, μαζί παίρνουν ξανά τον δρόμο της επιστροφής, για να χωρίσουν και να πάει ο καθένας στη δουλειά του, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

Είναι τόσο ήσυχοι, τόσο ήρεμοι, αλλά ταυτόχρονα και τόσο ουσιαστικοί αυτοί οι περίπατοι Καρανάσιου- Παπαευθυμίου. Πολλοί θέλουν να το κάνουν, λίγοι ίσως το μπορούν…